THRIFTY Nadorin Lentoasema
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

THRIFTY Nadorin Lentoasema

Paras vuokra-auto Nadorin Lentoasema (NDR), Marokko. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

THRIFTY Nadorin Lentoasema

THRIFTY-autovuokraus kohteessa Nadorin Lentoasema

THRIFTY kohteessa Nadorin Lentoasema
THRIFTY
THRIFTY
8.2
/10
Erinomainen
8.2
/10
Rahalle vastinetta
7.7
/10
Puhtaus
8.4
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.4
/10
Auton hakeminen
8.4
/10
Auton jättäminen
Perustuu 1000+ asiakasarvosteluun

Nadorin Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Thrifty Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Nadorin Lentoasema arvosteli 1000+ asiakasta arvosanalla 8.2/10. Halvin auto Thrifty Car Rental -vuokraamolta kohteessa Nadorin Lentoasema oli Citroen C4 Cactus Pienikokoinen -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 20,74 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Marokkossa. Halvin Säästö -luokan auto Thrifty Car Rental -vuokraamolta kohteesta Nadorin Lentoasema on Hyundai i20 hintaan 34,16 € päivässä.

  SIXT Rent A Car -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Nadorin Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.8/10, joka perustuu 250+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo SIXT Rent A Car on Fiat 500 Mini -luokasta 20,44 €/päivä.

  Marokko:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto SIXT Rent A Car -vuokraamoilta kohteessa Nadorin Lentoasema on Citroen C3, hinnalla 26,91 €/päivä

  Halvin Säästö -luokan auto AirCar Car Rental -vuorkaamolta (6.6/10 arvosana 2000+ asiakkaalta). Auto on Dacia Sandero, hintaan 15,29 €/päivä.

  Säästö -luokassa suosituin malli on Toyota Yaris Hybrid. Sen hinta on alkaen 26,84 €/päivä Dollar Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 7.9/10, 1000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Nadorin Lentoasema on Hyundai i10 AirCar Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 13,91 €/päivä. AirCar Car Rental -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 6.6/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa THRIFTY -autoista kohteessa Nadorin Lentoasema

THRIFTY
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Thrifty Car Rental
Osoite: Aeroport Nador
Puhelinnumero: +212 8 02 00 77 78
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 8.2/10, mikä on Erinomainen

THRIFTY-autovuokraushinnat kohteessa Nadorin Lentoasema

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Eksoottinen
Eksoottinen
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 30 € alkaen 34 € alkaen 38 € alkaen 54 € alkaen 63 €
AirCar Car Rental
AirCar Car Rental
alkaen 14 € alkaen 15 € alkaen 148 € alkaen 18 € alkaen 38 € alkaen 284 €
Europcar
Europcar
alkaen 20 € alkaen 21 € alkaen 78 € alkaen 90 € alkaen 28 € alkaen 43 €
LocationAuto
LocationAuto
alkaen 48 € alkaen 44 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 39 € alkaen 30 € alkaen 126 € alkaen 48 € alkaen 63 € alkaen 52 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 20 € alkaen 27 € alkaen 78 €
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
alkaen 29 € alkaen 27 € alkaen 38 € alkaen 28 € alkaen 56 €
International Supplier
International Supplier
alkaen 63 € alkaen 66 € alkaen 92 €
Flizzr
Flizzr
alkaen 28 € alkaen 29 €
Firefly
Firefly
alkaen 25 € alkaen 29 € alkaen 105 € alkaen 56 €

THRIFTY-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Nadorin Lentoasema

THRIFTY-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Nadorin Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Nador 21.5 km / 13.36 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Nadorin Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä THRIFTY