RIGHT CARS Olsztyn Szymany Airport

10
00
10
00
 Autókölcsönzés

RIGHT CARS Olsztyn Szymany Airport

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Olsztyn Szymany Airport (SZY), Lengyelország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

RIGHT CARS Olsztyn Szymany Airport

RIGHT CARS bérlés Olsztyn Szymany Airport

Olsztyn Szymany Airport autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Olsztyn Szymany Airport-i Right-Cars autókölcsönzőt + ügyfelünk értékelte 0/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Olsztyn Szymany Airport-i Right-Cars autókölcsönzőnél a Mazda CX-3 of SUV osztály. Az ára mindössze 46,44 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Olsztyn Szymany Airport általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket, az Lengyelország Ferdehátú kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Right-Cars-tól Olsztyn Szymany Airport a Seat Ibiza 51,45 USD-ért naponta. A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó az Right-Cars-tól in Olsztyn Szymany Airport a Ford Focus 66,74 USD-ért naponta.

  Az Panek-Sa egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Olsztyn Szymany Airport, amelynek átlaga 8.9/10, 500+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Panek-Sa-tól a Toyota Aygo az Mini kategóriából, amely 28,50 USD / nap.

  A legnépszerűbb kategóriájú autó Olsztyn Szymany Airport a Gazdaságos, az Panek-Sa kezdő áraival a 33,49 USD már Seat Ibiza-tól elérhető.

  Az Lengyelország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Ferdehátú, az Panek-Sa Olsztyn Szymany Airport-ban kezdő áraival a Opel Astra már 34,54 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó Olsztyn Szymany Airport-ban az Panek-Sa-tól van (500+-en 8.9/10-re értékelték), amely nem más mint a Seat Ibiza, melynek ára 33,49 USD/nap.

  A legolcsóbb Ferdehátú car kategóriájú autó szintén Panek-Sa-tól van. Amely nem más mint a Opel Astra, melynek ára 34,54 USD /nap.

  Az Global-Rent-A-Car a leghíresebb autókölcsönző cég az Lengyelország-ban (az átlagos értékelése 6.3/10, 500+ értékelés alapján). A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó Olsztyn Szymany Airport-ban a Kia Rio, amely már 207,12 USD-tól elérhető.

  Ferdehátú kategóriában, a legnépszerűbb model a BMW 1 Series. Az ára napi 103,99 USD -tól kezdődik az Global-Rent-A-Car-tól, melynek átlag értékelése 6.3/10, 500+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Olsztyn Szymany Airport-ban a Kia Picanto az Hertz Car Hire-tól. Az ára csak napi 25,20 USD. Az Hertz Car Hire-t 500+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.8/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: RIGHT CARS itt: Olsztyn Szymany Airport

RIGHT CARS
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Right-Cars
Cím: Olsztyn Mazury - Airport , Szymany 150 , Szymany, 12-100
Telefon: +48588810905
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Meet and Greet — Az autókölcsönző cég képviselője várni fogja Önt a repülőtéren, és elviszi az autó átvételi helyére.

RIGHT CARS autókölcsönzési helyek Olsztyn Szymany Airport közelében

RIGHT CARS autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Olsztyn Szymany Airport közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Olsztyn Szymany Airport. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: RIGHT CARS