RIGHT CARS Olsztyn Szymany Airport

10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

RIGHT CARS Olsztyn Szymany Airport

Най-добрите коли под наем в Olsztyn Szymany Airport (SZY), Полша. Без скрити такси. Безплатно анулиране

RIGHT CARS Olsztyn Szymany Airport

RIGHT CARS под наем Olsztyn Szymany Airport

Olsztyn Szymany Airport коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Right-Cars в Olsztyn Szymany Airport бяха прегледани от + клиенти с оценка 0/10. Най-евтината кола от Right-Cars в Olsztyn Szymany Airport е автомобилът Mazda CX-3 в клас SUV. Цената е само 46,44 щ.д. на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Икономичен при наем на автомобил в Olsztyn Szymany Airport и автомобили от клас Компактен при наем в Полша. Най-евтината кола от клас Икономичен от Right-Cars в Olsztyn Szymany Airport е Seat Ibiza за 51,45 щ.д. на ден. Най-евтината кола от клас Компактен от Right-Cars в Olsztyn Szymany Airport е предоставена от Ford Focus за 66,74 щ.д. на ден.

  Panek-Sa е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Olsztyn Szymany Airport, с рейтинг средна оценка от 8.9/10, въз основа на 500+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Panek-Sa е Toyota Aygo от клас Малък с наем от 28,50 щ.д. на ден.

  Най-популярният клас коли под наем в Olsztyn Szymany Airport е Икономичен с цени от Panek-Sa, започващи от 33,49 щ.д. на ден за Seat Ibiza.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Полша, която е Компактен, най-евтината кола от Panek-Sa в Olsztyn Szymany Airport е Opel Astra, на цена от 34,54 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил Икономичен в Olsztyn Szymany Airport, предоставен от Panek-Sa (оценен на 8.9/10 от 500+ клиенти), а най-достъпният автомобил, наблюдаван в групата от продавача, е Seat Ibiza с цена от 33,49 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил Компактен е представен от същия продавач: Panek-Sa. Колата е на Opel Astra, с цена от 34,54 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярния продавач в Полша, името му е Global-Rent-A-Car (средна оценка от 6.3/10, оценена от 500+ клиенти). Най-евтиният автомобил Икономичен в Olsztyn Szymany Airport е Kia Rio, с цени от 207,12 щ.д. на ден.

  Сред Компактен, най-популярният модел е BMW 1 Series. Цената му започва от 103,99 щ.д. на ден от Global-Rent-A-Car, чийто среден рейтинг е 6.3/10, въз основа на 500+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Olsztyn Szymany Airport е Kia Picanto от Hertz Car Hire. Цената му е само 25,20 щ.д. на ден. Hertz Car Hire е прегледана от 500+ клиенти с средна оценка от 8.8/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за RIGHT CARS в: Olsztyn Szymany Airport

RIGHT CARS
Информация и Контакти
Име на фирмата: Right-Cars
Адрес: Olsztyn Mazury - Airport , Szymany 150 , Szymany, 12-100
Телефон: +48588810905
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Посрещане — Представител на компанията за автомобили под наем ще ви посрещне на летището и ще ви отведе до мястото на взимане на автомобила.

RIGHT CARS за коли под наем отдаване под наем наблизо Olsztyn Szymany Airport

RIGHT CARS коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Olsztyn Szymany Airport

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в железопътни гари

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Olsztyn Szymany Airport. Вземете евтини цени за RIGHT CARS на Коли под наем