Autókölcsönzés Tarnów Railway Station

10
00
10
00
 Autókölcsönzés

Autókölcsönzés Tarnów Railway Station

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Tarnów Railway Station, Lengyelország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

Autókölcsönzés itt: Tarnów Railway Station, Lengyelország

Legjobbra értékelt kereskedő itt: Tarnów Railway Station
EXPRESS
EXPRESS
8.1
/10
Kiváló
8.1
/10
Teljes ár-érték arány
8.4
/10
Tisztaság
8.2
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
7.9
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.1
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
1000+ felhasználó véleménye alapján

Tarnów Railway Station autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  Az Express Rent A Car egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Tarnów Railway Station, amelynek átlaga 8.1/10, 1000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Express Rent A Car-tól a Nissan Micra az Gazdaságos kategóriából, amely 26,00 USD / nap.

  Az Lengyelország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Ferdehátú, az Express Rent A Car Tarnów Railway Station-ban kezdő áraival a Opel Astra már 27,35 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Tarnów Railway Station-ban a Nissan Micra az Express Rent A Car-tól. Az ára csak napi 26,00 USD. Az Express Rent A Car-t 1000+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.1/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

A legjobb autókölcsönző helyek Tarnów Railway Station közelében

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Tarnów Railway Station Autókölcsönző Szolgáltatók

Express Rent A Car
8.8
/10
Kiváló
Express Rent A Car
Autókölcsönzés Tarnów Railway Station közelében
2 helyek: címek mutatása
Express Rent A Car autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Tarnów Railway Station
EXPRESS Tarnów Railway Station
Előrhetőségek:
Plac Dworcowy 1, Tarnów , 33-110
+48 12 3000 300
EXPRESS Tarnów 0.88 km / 0.55 mi
Előrhetőségek:
Plac Dworcowy 1, Tarnów , 33-110
+48 12 3000 300
Panek-Sa
8.3
/10
Kiváló
Panek-Sa
Autókölcsönzés Tarnów Railway Station közelében
Panek-Sa autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Tarnów Railway Station
PANEK S.A Tarnów 0.88 km / 0.55 mi
Előrhetőségek:
ul. Paderewskiego 3b, Tarnów, 33-100
509,811,211,48 665 800 000
Mwm
8.1
/10
Kiváló
Mwm
Autókölcsönzés Tarnów Railway Station közelében
Mwm autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Tarnów Railway Station
MWM Tarnów 0.88 km / 0.55 mi
Előrhetőségek:
Plac Dworcowy 1, Tarnow, Tarnow, Tarnow
+48510474703
RENTIS
7.8
/10
Nagyon jó
RENTIS
Autókölcsönzés Tarnów Railway Station közelében
RENTIS autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Tarnów Railway Station
RENTIS Tarnów 0.88 km / 0.55 mi
Előrhetőségek:
ul. Graniczna 15, Tarnów, 33-100
519535305

Egyéb népszerű keresések itt: Tarnów Railway Station

Most Popular car groups near Tarnów Railway Station

Economy car rental at Tarnów Railway Station

van picture
Clas Economy is one of the budget versions of rented cars, which can be used for working trips, as well as an alternative to personal transport. It should also be noted that renting a car class economy good solution if you need to get from point A to point B and pay minimum of money
 • Nissan Micra 5 Places | 2 Bags

Compact car rental at Tarnów Railway Station

van picture
Compact cars or class compact cars - renting these cars is well suited for people who need to get to the meeting or just ride around the city. Convenience, maneuverness and quality and comfort - this iso associations when renting a compact car.
 • Opel Astra 5 Places | 3 Bags

Intermediate car rental at Tarnów Railway Station

van picture
Intermediate cars are hundred travelers who move around tourist routes in small provincial cities or their route passes through the narrow streets where the big car will pass with difficulty. The class of a medium-rod car is suitable for traveling a few people with the sky baggage
 • Volkswagen Passat 5 Places | 4 Bags

Standard car rental at Tarnów Railway Station

van picture
Standard class car rental speaks for itself - you will receive a standard car for core trips or travels between cities. Basically, such machines accommodate 5 passengers and several bags of bags, Ideal to travel by car class standard in four
 • Opel Insignia 5 Places | 4 Bags

Full size car rental at Tarnów Railway Station

van picture
The class of full-size cars is a car in which up to 5 passengers is broadcast and, in contrast to the difference from class standard, can accommodate a road bags to chestych, which makes it convenient for long journeys. Full-size cars mainly with front-wheel drive.
 • BMW 3 Series 5 Places | 4 Bags

5 seat people carrier car rental at Tarnów Railway Station

van picture
5 seat people carrier
 • Opel Combo 5 Places | 3 Bags

7 seater car rental at Tarnów Railway Station

van picture
Seven-country cars are cars in which up to 7 passengers can fit. These cars include small minivans, all-wheel drive SUVs and other similar cars. The biggest is suitable for traveling a large family or company
 • Opel Zafira 7 Places | 1 Bags

9 seater car rental at Tarnów Railway Station

van picture
9 seat people carrier
 • Mercedes Vito 9 Places | 4 Bags

SUV rental at Tarnów Railway Station

van picture
The SUV class is to rent an SUV of the most correct decision when traveling for the city, in nature or for a long road trip. When renting a seven-bed SUV, you can travel with the whole family. You need to rent an SUV to those who have a lot of baggage with you.
 • Nissan Qashqai 5 Places | 4 Bags

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Tarnów Railway Station. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: EXPRESS