EUROPCAR Bloemfontein Repülőtér
10
00
10
00
 Autókölcsönzés

EUROPCAR Bloemfontein Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Bloemfontein Repülőtér (BFN), Dél-Afrikai Köztársaság. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

EUROPCAR Bloemfontein Repülőtér

EUROPCAR autókölcsönzés itt: Bloemfontein Repülőtér

EUROPCAR in Bloemfontein Repülőtér
EUROPCAR
EUROPCAR
8
/10
Nagyon jó
7.8
/10
Teljes ár-érték arány
8.3
/10
Tisztaság
7.8
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
7.6
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.5
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
1000+ felhasználó véleménye alapján

Bloemfontein Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Bloemfontein Repülőtér-i Europcar autókölcsönzőt 1000+ ügyfelünk értékelte 8/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Bloemfontein Repülőtér-i Europcar autókölcsönzőnél a Hyundai i10 of Mini osztály. Az ára mindössze 49,84 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Bloemfontein Repülőtér általában Mini kategóriába tartozó járműveket, az Dél-Afrikai Köztársaság Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Mini kategóriájú autó az Europcar-tól Bloemfontein Repülőtér a Hyundai i10 49,84 USD-ért naponta. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Europcar-tól in Bloemfontein Repülőtér a Ford Fiesta 54,55 USD-ért naponta.

  Az Bidvest Car Rental egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Bloemfontein Repülőtér, amelynek átlaga 8/10, 1000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Bidvest Car Rental-tól a Hyundai i10 az Mini kategóriából, amely 20,62 USD / nap.

  A legnépszerűbb kategóriájú autó Bloemfontein Repülőtér a Mini, az Bidvest Car Rental kezdő áraival a 20,62 USD már Hyundai i10-tól elérhető.

  Az Dél-Afrikai Köztársaság-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Bidvest Car Rental Bloemfontein Repülőtér-ban kezdő áraival a Ford Fiesta már 23,51 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb Mini kategóriájú autó Bloemfontein Repülőtér-ban az Hertz-tól van (500+-en 7.6/10-re értékelték), amely nem más mint a Chevrolet Spark, melynek ára 23,80 USD/nap.

  A legolcsóbb Gazdaságos car kategóriájú autó szintén Hertz-tól van. Amely nem más mint a Volkswagen Polo, melynek ára 26,73 USD /nap.

  Az Budget Car Rental a leghíresebb autókölcsönző cég az Dél-Afrikai Köztársaság-ban (az átlagos értékelése 7.9/10, 2000+ értékelés alapján). A legolcsóbb Mini kategóriájú autó Bloemfontein Repülőtér-ban a Hyundai i10, amely már 14,97 USD-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Volkswagen Polo. Az ára napi 16,86 USD -tól kezdődik az Budget Car Rental-tól, melynek átlag értékelése 7.9/10, 2000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Bloemfontein Repülőtér-ban a Hyundai i10 az Budget Car Rental-tól. Az ára csak napi 14,97 USD. Az Budget Car Rental-t 2000+ ügyfél értékelte, átlagosan 7.9/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: EUROPCAR itt: Bloemfontein Repülőtér

EUROPCAR
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Europcar
Cím: Airport Building, Bloemfontein Airport, Bloemfontein , FS
Telefon: 051 433-3511/70
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.
Értékelés: 8/10, amely Nagyon jó

EUROPCAR autókölcsönzési helyek itt: Bloemfontein Repülőtér

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Europcar
Europcar
50 USD-tól/től 55 USD-tól/től 65 USD-tól/től 50 USD-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
15 USD-tól/től 17 USD-tól/től 74 USD-tól/től 74 USD-tól/től 28 USD-tól/től 69 USD-tól/től
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
17 USD-tól/től 20 USD-tól/től 55 USD-tól/től 70 USD-tól/től 64 USD-tól/től 58 USD-tól/től
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
17 USD-tól/től 20 USD-tól/től 101 USD-tól/től 55 USD-tól/től 37 USD-tól/től 58 USD-tól/től
Hertz
Hertz
24 USD-tól/től 27 USD-tól/től 63 USD-tól/től 62 USD-tól/től 66 USD-tól/től 48 USD-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
20 USD-tól/től 26 USD-tól/től 76 USD-tól/től 72 USD-tól/től 53 USD-tól/től 54 USD-tól/től
First Car Rental
First Car Rental
20 USD-tól/től 26 USD-tól/től 60 USD-tól/től 77 USD-tól/től 48 USD-tól/től 75 USD-tól/től
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
31 USD-tól/től 36 USD-tól/től 44 USD-tól/től 56 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
22 USD-tól/től 27 USD-tól/től 74 USD-tól/től 74 USD-tól/től 53 USD-tól/től 69 USD-tól/től
Firefly
Firefly
23 USD-tól/től 26 USD-tól/től 73 USD-tól/től
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
21 USD-tól/től 24 USD-tól/től 90 USD-tól/től 45 USD-tól/től 58 USD-tól/től

EUROPCAR autókölcsönzési helyek Bloemfontein Repülőtér közelében

EUROPCAR autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Bloemfontein Repülőtér közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Bloemfontein Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: EUROPCAR