EUROPCAR Bloemfontein Flygplats
10
00
10
00
 Hyrbilar

EUROPCAR Bloemfontein Flygplats

Bästa hyrbil på Bloemfontein Flygplats (BFN), Sydafrika. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

EUROPCAR Bloemfontein Flygplats

EUROPCAR hyrbil i Bloemfontein Flygplats

EUROPCAR i Bloemfontein Flygplats
EUROPCAR
EUROPCAR
8
/10
Mycket bra
7.8
/10
Totalt värde för pengarna
8.3
/10
Renlighet
7.8
/10
Service vid hyrbilsdisken
7.6
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
8.5
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 1000+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Bloemfontein Flygplats

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Europcar i Bloemfontein Flygplats recenserades av 1000+ kunder med en ranking på 8/10. Den billigaste bilen från Europcar i Bloemfontein Flygplats är Hyundai i10 i uthyrningsklassen Mini. Dess pris är bara 49,84 US$ per dag.

  Mini i Bloemfontein Flygplats och i uthyrningsklassen Ekonomi i Sydafrika. Den billigaste bilen i Mini från Europcar i Bloemfontein Flygplats är Hyundai i10 för 49,84 US$ per dag. Den billigaste bilen i Ekonomi från Europcar i in Bloemfontein Flygplats är presenterad av Ford Fiesta för 54,55 US$ per dag.

  Bidvest Car Rental är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Bloemfontein Flygplats med en medelranking på 8/10, baserat på recensioner från 1000+ kunder. Det billigaste fordonet från Bidvest Car Rental är Hyundai i10 i uthyrningsklassen Mini för 20,62 US$ per dag.

  Den mest populära hyrbilsklassen i Bloemfontein Flygplats är Mini med priser från Bidvest Car Rental som börjar med 20,62 US$ per dag för Hyundai i10.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Sydafrika, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från Bidvest Car Rental i Bloemfontein Flygplats Ford Fiesta, med ett pris på 23,51 US$ per dag.

  Den billigaste Mini i Bloemfontein Flygplats från Hertz (rankad 7.6/10 av 500+ kunder), och den mest överkomliga bilen som syns i gruppen från uthyraren är Chevrolet Spark vars pris är 23,80 US$ per dag.

  Den billigaste Ekonomi erbjuds av samma uthyrare: Hertz. Bilen är en Volkswagen Polo, vars pris är 26,73 US$ per dag.

  Som för den mest populära uthyraren i Sydafrika, dess namn är Budget Car Rental (medelranking på 7.9/10 från 2000+ kunders recensioner). Den billigaste Mini i Bloemfontein Flygplats är Hyundai i10, med priser som startar från 14,97 US$ per dag.

  Bland Ekonomi är den mest populära modellen Volkswagen Polo. Dess pris startar från 16,86 US$ per dag från Budget Car Rental, vars medelrankingvärde är 7.9/10, baserat på recensioner från 2000+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Bloemfontein Flygplats är Hyundai i10 från Budget Car Rental. Dess pris är bara 14,97 US$ per dag. Budget Car Rental var recenserad av 2000+ kunder med en medelranking på 7.9/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende EUROPCAR i Bloemfontein Flygplats

EUROPCAR
Info & Kontakter
Företagsnamn: Europcar
Adress: Airport Building, Bloemfontein Airport, Bloemfontein , FS
Telefon: 051 433-3511/70
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Hämtning vid flygplatsterminal — Biluthyrningsfirman har en hyrdisk på flygplatsterminalen.
Klassificering: 8/10, vilket är Mycket bra

EUROPCAR hyrbilsspriser i Bloemfontein Flygplats

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Europcar
Europcar
från 50 US$ från 55 US$ från 65 US$ från 50 US$
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 15 US$ från 17 US$ från 74 US$ från 74 US$ från 28 US$ från 69 US$
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
från 17 US$ från 20 US$ från 55 US$ från 70 US$ från 64 US$ från 58 US$
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 17 US$ från 20 US$ från 101 US$ från 55 US$ från 37 US$ från 58 US$
Hertz
Hertz
från 24 US$ från 27 US$ från 63 US$ från 62 US$ från 66 US$ från 48 US$
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 20 US$ från 26 US$ från 76 US$ från 72 US$ från 53 US$ från 54 US$
First Car Rental
First Car Rental
från 20 US$ från 26 US$ från 60 US$ från 77 US$ från 48 US$ från 75 US$
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
från 31 US$ från 36 US$ från 44 US$ från 56 US$
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 22 US$ från 27 US$ från 74 US$ från 74 US$ från 53 US$ från 69 US$
Firefly
Firefly
från 23 US$ från 26 US$ från 73 US$
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
från 21 US$ från 24 US$ från 90 US$ från 45 US$ från 58 US$

EUROPCAR Hyrbil nära Bloemfontein Flygplats

EUROPCAR hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära Bloemfontein Flygplats

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för EUROPCAR hyrbilar