TEMPEST Kruger Mpumalanga Repülőtér
10
00
10
00
 Autókölcsönzés

TEMPEST Kruger Mpumalanga Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Kruger Mpumalanga Repülőtér (MQP), Dél-Afrikai Köztársaság. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

TEMPEST Kruger Mpumalanga Repülőtér

TEMPEST autókölcsönzés itt: Kruger Mpumalanga Repülőtér

TEMPEST in Kruger Mpumalanga Repülőtér
TEMPEST
TEMPEST
8
/10
Nagyon jó
7.8
/10
Teljes ár-érték arány
8.3
/10
Tisztaság
8
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
7.7
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.1
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
500+ felhasználó véleménye alapján

Kruger Mpumalanga Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Kruger Mpumalanga Repülőtér-i Tempest Car Hire autókölcsönzőt 500+ ügyfelünk értékelte 8/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Kruger Mpumalanga Repülőtér-i Tempest Car Hire autókölcsönzőnél a Hyundai i10 of Mini osztály. Az ára mindössze 22,28 EUR naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Dél-Afrikai Köztársaság általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Tempest Car Hire-tól in Kruger Mpumalanga Repülőtér a Ford Figo 25,59 EUR-ért naponta.

  Az Europcar egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Kruger Mpumalanga Repülőtér, amelynek átlaga 8/10, 1000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Europcar-tól a Hyundai i10 az Mini kategóriából, amely 22,29 EUR / nap.

  Az Dél-Afrikai Köztársaság-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Europcar Kruger Mpumalanga Repülőtér-ban kezdő áraival a Ford Fiesta már 28,39 EUR-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Hyundai Accent. Az ára napi 16,75 EUR -tól kezdődik az Budget Car Rental-tól, melynek átlag értékelése 7.9/10, 2000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Kruger Mpumalanga Repülőtér-ban a Datsun Go az Dollar Car Rental-tól. Az ára csak napi 15,32 EUR. Az Dollar Car Rental-t 100+ ügyfél értékelte, átlagosan 6.6/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: TEMPEST itt: Kruger Mpumalanga Repülőtér

TEMPEST
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Tempest Car Hire
Cím: Kruger Mpumalanga Int Airport, Nelspruit(between White River & Plaston Mpumala), Nelspruit, 1200
Telefon: 002713 750 2765 / 0027842341137
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.
Értékelés: 8/10, amely Nagyon jó

TEMPEST autókölcsönzési helyek itt: Kruger Mpumalanga Repülőtér

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
Exotikus
Exotikus
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
22 EUR-tól/től 26 EUR-tól/től 45 EUR-tól/től 69 EUR-tól/től
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
15 EUR-tól/től 16 EUR-tól/től 56 EUR-tól/től 66 EUR-tól/től 38 EUR-tól/től 47 EUR-tól/től
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
15 EUR-tól/től 16 EUR-tól/től 56 EUR-tól/től 56 EUR-tól/től 38 EUR-tól/től 43 EUR-tól/től
Hertz
Hertz
18 EUR-tól/től 23 EUR-tól/től 41 EUR-tól/től 47 EUR-tól/től 60 EUR-tól/től 38 EUR-tól/től
First Car Rental
First Car Rental
18 EUR-tól/től 21 EUR-tól/től 50 EUR-tól/től 73 EUR-tól/től 33 EUR-tól/től 33 EUR-tól/től 203 EUR-tól/től
Europcar
Europcar
22 EUR-tól/től 28 EUR-tól/től 41 EUR-tól/től 48 EUR-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
18 EUR-tól/től 23 EUR-tól/től 58 EUR-tól/től 64 EUR-tól/től 41 EUR-tól/től 48 EUR-tól/től
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
20 EUR-tól/től 23 EUR-tól/től 80 EUR-tól/től 39 EUR-tól/től 48 EUR-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
17 EUR-tól/től 17 EUR-tól/től 63 EUR-tól/től 63 EUR-tól/től 36 EUR-tól/től 65 EUR-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
15 EUR-tól/től 17 EUR-tól/től 60 EUR-tól/től 60 EUR-tól/től 34 EUR-tól/től 57 EUR-tól/től
Firefly
Firefly
17 EUR-tól/től 18 EUR-tól/től 50 EUR-tól/től 58 EUR-tól/től 70 EUR-tól/től 44 EUR-tól/től

TEMPEST autókölcsönzési helyek Kruger Mpumalanga Repülőtér közelében

TEMPEST autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Kruger Mpumalanga Repülőtér közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Kruger Mpumalanga Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: TEMPEST