TEMPEST Kruger Mpumalanga Lufthavn
10
00
10
00
 Leiebiler

TEMPEST Kruger Mpumalanga Lufthavn

Beste leiebiler i Kruger Mpumalanga Lufthavn (MQP), Sør-Afrika. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

TEMPEST Kruger Mpumalanga Lufthavn

TEMPEST leiebil i Kruger Mpumalanga Lufthavn

TEMPEST i Kruger Mpumalanga Lufthavn
TEMPEST
TEMPEST
8
/10
Veldig bra
7.8
/10
Total verdi for pengene
8.3
/10
Renslighet
8
/10
Service i skranken
7.7
/10
Hentingsprosess av leiebil
8.1
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 500 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Kruger Mpumalanga Lufthavn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Tempest Car Hire i Kruger Mpumalanga Lufthavn ble anmeldt av 500+ kunder med en vurdering på 8/10. Den billigeste bilen fra Tempest Car Hire i Kruger Mpumalanga Lufthavn er Hyundai i10 i leiebilklassen Mini. Prisen er kun USD 24,35 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Økonomi i Sør-Afrika. Den billigste bilen i Økonomi fra Tempest Car Hire i Kruger Mpumalanga Lufthavn er presentert av Ford Figo for USD 27,96 per dag.

  Europcar er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Kruger Mpumalanga Lufthavn med en gjennomsnittsvurdering på 8/10, basert på 1000+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Europcar er Hyundai i10 i leiebilklassen Mini for USD 24,36 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Sør-Afrika, hvilket er Økonomi, er den billigste bilen fra Europcar i Kruger Mpumalanga Lufthavn Ford Fiesta, med en pris på USD 31,02 per dag.

  Blant Økonomi er den mest populære modellen Hyundai Accent. Prisen starter fra USD 18,30 per dag fra Budget Car Rental, hvilken gjennomsnittlig score er 7.9/10, basert på 2000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Kruger Mpumalanga Lufthavn er Datsun Go fra Dollar Car Rental. Prisen er kun USD 16,74 per dag. Dollar Car Rental ble anmeldt av 100+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 6.6/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om TEMPEST i Kruger Mpumalanga Lufthavn

TEMPEST
Info & Kontakter
Firmanavn: Tempest Car Hire
Adresse: Kruger Mpumalanga Int Airport, Nelspruit(between White River & Plaston Mpumala), Nelspruit, 1200
Telefon: 002713 750 2765 / 0027842341137
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Flyplasstjeneste — Bilutleieselskapet har en disk i flyplassterminalen.
Vurdering: 8/10, som er Veldig bra

TEMPEST leiebilpriser i Kruger Mpumalanga Lufthavn

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Van
Van
SUV
SUV
Eksotisk
Eksotisk
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
fra USD 24 fra USD 28 fra USD 49 fra USD 76
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra USD 17 fra USD 18 fra USD 61 fra USD 72 fra USD 42 fra USD 51
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra USD 17 fra USD 18 fra USD 61 fra USD 62 fra USD 42 fra USD 47
Hertz
Hertz
fra USD 20 fra USD 25 fra USD 45 fra USD 51 fra USD 66 fra USD 41
First Car Rental
First Car Rental
fra USD 19 fra USD 23 fra USD 55 fra USD 80 fra USD 36 fra USD 36 fra USD 222
Europcar
Europcar
fra USD 24 fra USD 31 fra USD 45 fra USD 53
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra USD 20 fra USD 25 fra USD 64 fra USD 70 fra USD 45 fra USD 53
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
fra USD 22 fra USD 25 fra USD 88 fra USD 42 fra USD 52
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 18 fra USD 19 fra USD 69 fra USD 69 fra USD 39 fra USD 71
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra USD 17 fra USD 18 fra USD 66 fra USD 66 fra USD 38 fra USD 62
Firefly
Firefly
fra USD 19 fra USD 20 fra USD 55 fra USD 63 fra USD 77 fra USD 48

TEMPEST leiebilsted nære Kruger Mpumalanga Lufthavn

TEMPEST leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Kruger Mpumalanga Lufthavn

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil i nærmeste byer

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Kruger Mpumalanga Lufthavn Få billige priser for TEMPEST bilutleie