NATIONAL Southampton Repülőtér

10
00
10
00
 Autókölcsönzés

NATIONAL Southampton Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Southampton Repülőtér (SOU), Egyesült Királyság. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

NATIONAL Southampton Repülőtér

NATIONAL bérlés Southampton Repülőtér

NATIONAL in Southampton Repülőtér
NATIONAL
NATIONAL
8.5
/10
Kiváló
8.1
/10
Teljes ár-érték arány
9.1
/10
Tisztaság
8.5
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
8
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
9
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
100+ felhasználó véleménye alapján

Southampton Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Southampton Repülőtér-i National autókölcsönzőt 100+ ügyfelünk értékelte 8.5/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Southampton Repülőtér-i National autókölcsönzőnél a Nissan X-Trail of SUV osztály. Az ára mindössze 76,39 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Southampton Repülőtér általában Furgon kategóriába tartozó járműveket, az Egyesült Királyság Ferdehátú kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Furgon kategóriájú autó az National-tól Southampton Repülőtér a Seat Alhambra 132,10 USD-ért naponta. A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó az National-tól in Southampton Repülőtér a Ford Focus 79,39 USD-ért naponta.

  Az Enterprise egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Southampton Repülőtér, amelynek átlaga 8.5/10, 2000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Enterprise-tól a Toyota Aygo az Mini kategóriából, amely 26,48 USD / nap.

  A legnépszerűbb kategóriájú autó Southampton Repülőtér a 7 üléses személygépjármű, az Enterprise kezdő áraival a 75,89 USD már Opel Zafira-tól elérhető.

  Az Egyesült Királyság-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Ferdehátú, az Enterprise Southampton Repülőtér-ban kezdő áraival a Ford Focus már 76,70 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb 7 üléses személygépjármű kategóriájú autó Southampton Repülőtér-ban az Easirent Low Cost Car Rental-tól van (5000+-en 2.4/10-re értékelték), amely nem más mint a Volkswagen Touran, melynek ára 151,30 USD/nap.

  A legolcsóbb Ferdehátú car kategóriájú autó szintén Easirent Low Cost Car Rental-tól van. Amely nem más mint a Fiat 500L, melynek ára 34,74 USD /nap.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Southampton Repülőtér-ban a Ford Transit az Budget-Vans-tól. Az ára csak napi 21,64 USD. Az Budget-Vans-t 250+ ügyfél értékelte, átlagosan 8/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: NATIONAL itt: Southampton Repülőtér

NATIONAL
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: National
Cím: ENTERPRISE RENT A CAR, WIDE LANE, SOUTHAMPTON, SO18 2NL, ENG
Telefon: 02380-653700
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Nem meghatározott — A bérlő cég még nem határozta meg a pickup típusát.
Értékelés: 8.5/10, amely Kiváló

NATIONAL autókölcsönzési helyek Southampton Repülőtér közelében

NATIONAL autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Southampton Repülőtér közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Southampton Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: NATIONAL