ALAMO Grantley Adams Luchthaven

10
00
10
00
 Auto Huren

ALAMO Grantley Adams Luchthaven

Beste huurauto's in Grantley Adams Luchthaven (BGI), Barbados. Geen verborgen kosten. Gratis afzegging

ALAMO Grantley Adams Luchthaven

Verhuur ALAMO Grantley Adams Luchthaven

Grantley Adams Luchthaven autohuur tips

Normaal gesproken is het zoeken van een autoverhuurbedrijf erg makkelijk met de volgende voorwaarde:

 • Beslis wat je precies nodig hebt.

  Autoverhuur van Alamo in Grantley Adams Luchthaven werd beoordeeld door + klanten met een score van 0/10. De goedkoopste auto van Alamo in Grantley Adams Luchthaven is de Chevrolet Spark of de Mini autohuur. De prijs is slechts US$ 31,40 per dag.

  De meeste van onze klanten boeken voertuigen van de SUV autohuurklasse in Grantley Adams Luchthaven en van de Economy autohuuklasser in de Barbados. De goedkoopste SUV-auto van Alamo in Grantley Adams Luchthaven is een Suzuki Vitara voor US$ 42,90 per dag. De goedkoopste Economy-auto van Alamo in Grantley Adams Luchthaven wordt door Suzuki Swift voor US$ 35,41 per dag aangeboden.

  Stoutes Car Rental LTD. is het autoverhuurbedrijf met de hoogste klantenbeoordeling in Grantley Adams Luchthaven, met een gemiddelde score van 9/10, op basis van meer dan 100+ klantenbeoordelingen. Het goedkoopste voertuig van Stoutes Car Rental LTD. is de Chevrolet Spark of Mini autohuur voor US$ 32,46 per dag.

  De populairste autohuurklasse in Grantley Adams Luchthaven is de SUV bij Stoutes Car Rental LTD.. De prijs van deze autoverhuurklasse begint vanaf US$ 42,41 per dag voor een Suzuki Jimny.

  Wat betreft de meest populaire autoverhuurgroep in de Barbados, waarvan Economy, de goedkoopste auto van Stoutes Car Rental LTD. in Grantley Adams Luchthaven Kia Picanto is, US$ 34,62 per dag kost.

  Wat betreft de meest populaire verhuurder in de Barbados, met de naam Drive-A-Matic (gemiddelde score van 8.5/10 beoordeeld door 250+ klanten). De goedkoopste SUV auto in Grantley Adams Luchthaven is een Suzuki Jimny, met prijzen vanaf US$ 49,27 per dag.

  Onder de Economy, is het populairste model de Kia Picanto. De prijs begint vanaf US$ 39,57 per dag bij Drive-A-Matic, met een gemiddelde score van 8.5/10, op basis van meer dan 250+ klantbeoordelingen.

  De goedkoopste huurwagen in Grantley Adams Luchthaven is Chevrolet Spark van Alamo. De prijs is slechts US$ 31,40 per dag. Alamo werd nog niet beoordeeld door onze klanten, wees de eerste als je het wilt!

 • Selecteer de datum en tijd voor ophalen en afleveren op de juiste manier.

  Als u wat geld wilt besparen, selecteert u dezelfde ophaal- en terugkomsttijd. Autohuurbedrijven nemen geld voor een volledige huurdag, dus als je 25 uur een auto neemt, betaal je 48 uur (twee volle dagen) huur, en 74 uur voor 96 uur (vier volle dagen) verhuur.

 • Wanneer u een auto kiest, moet u bepalen hoeveel passagiers samen met u reizen en hoeveel bagage in de auto wordt geplaatst. Merk op dat het aantal koffers dat voor elke auto is gespecificeerd, voorwaardelijk is aangegeven. Eén koffer verwijst meestal naar een handtas voor standaard handbagage. Als u een auto huurt voor meer dan 5 passagiers, is het vaak goedkoper en handiger om twee auto's van de standaard autohuurklasse te huren in plaats van één meerzitter.
 • Als u reist met kinderen, vergeet dan niet om een ​​kinderzitje voor uw kind te boeken. Hoewel een kinderzitje een aanzienlijk bedrag kan kosten , de boetes voor het niet hebben van één kan meer kosten dan de kosten van een kinderzitje huren. Houd er ook rekening mee dat u met een gewone vliegticket meestal gratis een kinderzitje kunt meenemen (neem contact op met uw luchtvaartmaatschappij voor nauwkeurigere informatie). Bovendien kunt u na aankomst altijd uw eigen kinderzitje kopen in de dichtstbijzijnde supermarkt
 • Als u met een veerboot of over een landsgrens gaat met uw huurauto, lees dan aandachtig de huurvoorwaarden van verschillende verhuurders. Het is mogelijk dat een autoverhuurbedrijf het overgaan van de grens toestaat en een ander bedrijf het gebruik van een veerboottransport voor uw huurauto toestaat. Als u bovendien van plan bent om tickets voor een veerboot te kopen, dient u het autoverhuurbedrijf hierover vooraf te informeren, waarna zij u het nummer van de auto kunnen vertellen die u te huur krijgt.
 • Let altijd op het brandstofbeleid. Het is niet altijd voordelig om uw huurauto met een volledige tank op te halen en met een lege tank te retourneren. Haast u niet om een volle tank brandstof bij een autoverhuurbedrijf op een klein eiland te kopen of als u een auto voor een paar dagen huurt. Het kan zo zijn dat u niet al die gekochte brandstof kunt gebruiken
 • Overweeg verschillende pick-uptypen. Het handigste ophaaltype is Meet & Greet. Door een autohuur met een dergelijke optie te kiezen, hoeft u niet in de rij te staan ​​of met uw koffers mee te gaan naar een shuttlebus om naar uw autoverhuurlocatie te gaan. In plaats daarvan wordt u bij de uitgang van uw terminal ontmoet met een bord met uw naam of de naam van het autoverhuurbedrijf en uw auto wacht op de parkeerplaats. Bovendien zijn autoverhuurbedrijven met de Meet & Greet-optie meestal goedkoper dan autoverhuur bij de bedrijven met een huurbalie op de luchthaven, omdat ze niet de luchthavenkosten in de huurprijs omvatten.
 • Verwaarloos nooit de extra kosten. In de meeste gevallen moet u een aanbetaling achterlaten op het moment van verhuur (zie onze veelgestelde vragen over extra kosten en Excess Fee Reduction, maar u kunt meestal deze aanbetaling verzekeren of de Excess Fee Reduction kopen. Let altijd op het bedrag van deze aanbetaling, het is mogelijk dat de huurprijs laag is, maar de Excess-vergoeding is erg hoog of omgekeerd. Je moet altijd het totale bedrag in aanmerking nemen, en niet alleen de huurprijs van de auto.
 • U moet altijd het juiste verblijfsland opgeven omdat dit kan resulteren in de prijs van de huur of zelfs in het weigeren van autoverhuur. Meestal voor stuurprogramma's met Amerikaans staatsburgerschap bevatten de vermelde prijzen geen CDW en TP. Als u niet uit de VS komt en een dergelijke huur koopt, bent u misschien erg onaangenaam verrast door de vereiste van de manager om een ​​verzekering te kopen, aangezien een autoverhuurverzekering verplicht is.

Informatie over ALAMO in Grantley Adams Luchthaven

ALAMO
Informatie en Contact
Bedrijfsnaam: Alamo
Adres: SERVICED BY GO RENT A CAR, BAYSIDE, BAYSTREET, BRIDGETOWN, 11156
Telefoon: 2284646
Zie op de kaart: Google Maps
Kenmerken
Ophaal type: Ophalen bij luchthaventerminal — Het autoverhuurbedrijf heeft een balie in de luchthaventerminal.

ALAMO auto huren locaties in de buurt van Grantley Adams Luchthaven

ALAMO auto huren locaties in de dichtstbijzijnde steden

Auto huren in de buurt van Grantley Adams Luchthaven

Meest populaire verhuurlocaties in nabijgelegen luchthavens

Meest populaire auto huren locaties in de dichtstbijzijnde steden

Waarom een ​​auto huren met BOCUBO

 • Snel en eenvoudig vergelijken van huurauto's
 • Beste auto huren prijzen
 • Geen verborgen kosten met debet, creditcard en contant
 • Gratis annulering of wijziging
 • 24/7 klantenservice
 • Betaalbare volledige huurauto verzekering
 • Pechhulp
 • Goedkope autohuuraanbiedingen bij mij in de buurt in de app

Beoordelingen

10%
5%
15%

Bespaar tijd, bespaar geld!

Aanbiedingen van alle auto huren aanbieders bij Grantley Adams Luchthaven. Krijg goedkope prijzen voor auto huren van ALAMO