ALAMO Grantley Adams Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

ALAMO Grantley Adams Lentoasema

Paras vuokra-auto Grantley Adams Lentoasema (BGI), Barbados. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

ALAMO Grantley Adams Lentoasema

Pakettiauton ALAMO Grantley Adams Lentoasema

Grantley Adams Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Alamo -autovuokraamoita kohteessa Grantley Adams Lentoasema arvosteli + asiakasta arvosanalla 0/10. Halvin auto Alamo -vuokraamolta kohteessa Grantley Adams Lentoasema oli Chevrolet Spark Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 31,40 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Katumaasturi -luokasta kohteessa Grantley Adams Lentoasema ja Säästö -luokasta Barbadosssa. Halvin Katumaasturi -luokan auto Alamo -vuokraamolta kohteesta Grantley Adams Lentoasema on Suzuki Vitara hintaan 42,90 $ päivässä. Halvin Säästö -luokan auto Alamo -vuokraamolta kohteesta Grantley Adams Lentoasema on Suzuki Swift hintaan 35,41 $ päivässä.

  Stoutes Car Rental LTD. -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Grantley Adams Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 9/10, joka perustuu 100+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Stoutes Car Rental LTD. on Chevrolet Spark Mini -luokasta 32,46 $/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Grantley Adams Lentoasemassa on Katumaasturi , jonka hinta Stoutes Car Rental LTD. -vuokraamoilta maksaa alkaen 42,41 $ päivä Suzuki Jimnylla.

  Barbados:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Stoutes Car Rental LTD. -vuokraamoilta kohteessa Grantley Adams Lentoasema on Kia Picanto, hinnalla 34,62 $/päivä

  Barbados :n, suosituin vuokraamo on Drive-A-Matic (keskimääräinen arvosana 8.5/10 250+ käyttäjäarvostelun perusteella.) Halvin Katumaasturi -luokan auto kohteessa Grantley Adams Lentoasema on Suzuki Jimny , , alkaen 49,27 $ /päivä.

  Säästö -luokassa suosituin malli on Kia Picanto. Sen hinta on alkaen 39,57 $/päivä Drive-A-Matic -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.5/10, 250+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Grantley Adams Lentoasema on Chevrolet Spark Alamo -vuokraamolta. Sen hinta on vain 31,40 $/päivä. Alamo -vuokraamoa ei ole vielä arvosteltu, ole ensimmäinen!

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa ALAMO -autoista kohteessa Grantley Adams Lentoasema

ALAMO
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Alamo
Osoite: SERVICED BY GO RENT A CAR, BAYSIDE, BAYSTREET, BRIDGETOWN, 11156
Puhelinnumero: 2284646
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.

ALAMO-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Grantley Adams Lentoasema

ALAMO-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Grantley Adams Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Grantley Adams Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä ALAMO