GLOBAL RENT A CAR Olsztyn Szymany Airport

10
00
10
00
 Auto Huren

GLOBAL RENT A CAR Olsztyn Szymany Airport

Beste huurauto's in Olsztyn Szymany Airport (SZY), Polen. Geen verborgen kosten. Gratis afzegging

GLOBAL RENT A CAR Olsztyn Szymany Airport

Verhuur GLOBAL RENT A CAR Olsztyn Szymany Airport

GLOBAL RENT A CAR in Olsztyn Szymany Airport
GLOBAL RENT A CAR
GLOBAL RENT A CAR
6.3
/10
goed
6.2
/10
Al met al waar voor uw geld
7.3
/10
Reinheid
6
/10
Service bij de auto huren balie
5.9
/10
Autohuur ophaalproces
6.3
/10
Afleverprocess van de huurauto's
Gebaseerd op 500 + klantrecensies

Olsztyn Szymany Airport autohuur tips

Normaal gesproken is het zoeken van een autoverhuurbedrijf erg makkelijk met de volgende voorwaarde:

 • Beslis wat je precies nodig hebt.

  Autoverhuur van Global-Rent-A-Car in Olsztyn Szymany Airport werd beoordeeld door 500+ klanten met een score van 6.3/10. De goedkoopste auto van Global-Rent-A-Car in Olsztyn Szymany Airport is de BMW 1 Series of de Compact autohuur. De prijs is slechts US$ 103,99 per dag.

  De meeste van onze klanten boeken voertuigen van de Economy autohuurklasse in Olsztyn Szymany Airport en van de Compact autohuuklasser in de Polen. De goedkoopste Economy-auto van Global-Rent-A-Car in Olsztyn Szymany Airport is een Kia Rio voor US$ 207,12 per dag. De goedkoopste Compact-auto van Global-Rent-A-Car in Olsztyn Szymany Airport wordt door BMW 1 Series voor US$ 103,99 per dag aangeboden.

  Panek-Sa is het autoverhuurbedrijf met de hoogste klantenbeoordeling in Olsztyn Szymany Airport, met een gemiddelde score van 8.9/10, op basis van meer dan 500+ klantenbeoordelingen. Het goedkoopste voertuig van Panek-Sa is de Toyota Aygo of Mini autohuur voor US$ 28,50 per dag.

  De populairste autohuurklasse in Olsztyn Szymany Airport is de Economy bij Panek-Sa. De prijs van deze autoverhuurklasse begint vanaf US$ 33,49 per dag voor een Seat Ibiza.

  Wat betreft de meest populaire autoverhuurgroep in de Polen, waarvan Compact, de goedkoopste auto van Panek-Sa in Olsztyn Szymany Airport Opel Astra is, US$ 34,54 per dag kost.

  De goedkoopste Economy auto in Olsztyn Szymany Airport geleverd door Panek-Sa (beoordeeld op 8.9/10 door 500+ klanten), en de meest betaalbare auto gezien in het assortiment van de verhuurder is een Seat Ibiza met prijzen vanaf US$ 33,49 per dag.

  De goedkoopste auto van Compact wordt gepresenteerd door dezelfde leverancier: Panek-Sa. De auto is een Opel Astra, geprijsd op US$ 34,54 per dag.

  Wat betreft de meest populaire verhuurder in de Polen, met de naam Global-Rent-A-Car (gemiddelde score van 6.3/10 beoordeeld door 500+ klanten). De goedkoopste Economy auto in Olsztyn Szymany Airport is een Kia Rio, met prijzen vanaf US$ 207,12 per dag.

  Onder de Compact, is het populairste model de BMW 1 Series. De prijs begint vanaf US$ 103,99 per dag bij Global-Rent-A-Car, met een gemiddelde score van 6.3/10, op basis van meer dan 500+ klantbeoordelingen.

  De goedkoopste huurwagen in Olsztyn Szymany Airport is Kia Picanto van Hertz Car Hire. De prijs is slechts US$ 25,20 per dag. Hertz Car Hire werd beoordeeld door meer dan 500+ klanten met een gemiddelde score van 8.8/10.

 • Selecteer de datum en tijd voor ophalen en afleveren op de juiste manier.

  Als u wat geld wilt besparen, selecteert u dezelfde ophaal- en terugkomsttijd. Autohuurbedrijven nemen geld voor een volledige huurdag, dus als je 25 uur een auto neemt, betaal je 48 uur (twee volle dagen) huur, en 74 uur voor 96 uur (vier volle dagen) verhuur.

 • Wanneer u een auto kiest, moet u bepalen hoeveel passagiers samen met u reizen en hoeveel bagage in de auto wordt geplaatst. Merk op dat het aantal koffers dat voor elke auto is gespecificeerd, voorwaardelijk is aangegeven. Eén koffer verwijst meestal naar een handtas voor standaard handbagage. Als u een auto huurt voor meer dan 5 passagiers, is het vaak goedkoper en handiger om twee auto's van de standaard autohuurklasse te huren in plaats van één meerzitter.
 • Als u reist met kinderen, vergeet dan niet om een ​​kinderzitje voor uw kind te boeken. Hoewel een kinderzitje een aanzienlijk bedrag kan kosten , de boetes voor het niet hebben van één kan meer kosten dan de kosten van een kinderzitje huren. Houd er ook rekening mee dat u met een gewone vliegticket meestal gratis een kinderzitje kunt meenemen (neem contact op met uw luchtvaartmaatschappij voor nauwkeurigere informatie). Bovendien kunt u na aankomst altijd uw eigen kinderzitje kopen in de dichtstbijzijnde supermarkt
 • Als u met een veerboot of over een landsgrens gaat met uw huurauto, lees dan aandachtig de huurvoorwaarden van verschillende verhuurders. Het is mogelijk dat een autoverhuurbedrijf het overgaan van de grens toestaat en een ander bedrijf het gebruik van een veerboottransport voor uw huurauto toestaat. Als u bovendien van plan bent om tickets voor een veerboot te kopen, dient u het autoverhuurbedrijf hierover vooraf te informeren, waarna zij u het nummer van de auto kunnen vertellen die u te huur krijgt.
 • Let altijd op het brandstofbeleid. Het is niet altijd voordelig om uw huurauto met een volledige tank op te halen en met een lege tank te retourneren. Haast u niet om een volle tank brandstof bij een autoverhuurbedrijf op een klein eiland te kopen of als u een auto voor een paar dagen huurt. Het kan zo zijn dat u niet al die gekochte brandstof kunt gebruiken
 • Overweeg verschillende pick-uptypen. Het handigste ophaaltype is Meet & Greet. Door een autohuur met een dergelijke optie te kiezen, hoeft u niet in de rij te staan ​​of met uw koffers mee te gaan naar een shuttlebus om naar uw autoverhuurlocatie te gaan. In plaats daarvan wordt u bij de uitgang van uw terminal ontmoet met een bord met uw naam of de naam van het autoverhuurbedrijf en uw auto wacht op de parkeerplaats. Bovendien zijn autoverhuurbedrijven met de Meet & Greet-optie meestal goedkoper dan autoverhuur bij de bedrijven met een huurbalie op de luchthaven, omdat ze niet de luchthavenkosten in de huurprijs omvatten.
 • Verwaarloos nooit de extra kosten. In de meeste gevallen moet u een aanbetaling achterlaten op het moment van verhuur (zie onze veelgestelde vragen over extra kosten en Excess Fee Reduction, maar u kunt meestal deze aanbetaling verzekeren of de Excess Fee Reduction kopen. Let altijd op het bedrag van deze aanbetaling, het is mogelijk dat de huurprijs laag is, maar de Excess-vergoeding is erg hoog of omgekeerd. Je moet altijd het totale bedrag in aanmerking nemen, en niet alleen de huurprijs van de auto.
 • U moet altijd het juiste verblijfsland opgeven omdat dit kan resulteren in de prijs van de huur of zelfs in het weigeren van autoverhuur. Meestal voor stuurprogramma's met Amerikaans staatsburgerschap bevatten de vermelde prijzen geen CDW en TP. Als u niet uit de VS komt en een dergelijke huur koopt, bent u misschien erg onaangenaam verrast door de vereiste van de manager om een ​​verzekering te kopen, aangezien een autoverhuurverzekering verplicht is.

Informatie over GLOBAL RENT A CAR in Olsztyn Szymany Airport

GLOBAL RENT A CAR
Informatie en Contact
Bedrijfsnaam: Global-Rent-A-Car
Adres: Olsztyn Szymany Airport (SZY) terminal, Olsztyn, 12-100
Telefoon: +48 221189004
Zie op de kaart: Google Maps
Kenmerken
Ophaal type: Meet en Greet — Een medewerker van het autoverhuurbedrijf wacht u op in de luchthaven en brengt u naar de ophaallocatie.
Beoordeling: 6.3/10, welke is goed

GLOBAL RENT A CAR auto huren locaties in de buurt van Olsztyn Szymany Airport

GLOBAL RENT A CAR auto huren locaties in de dichtstbijzijnde steden

Auto huren in de buurt van Olsztyn Szymany Airport

Meest populaire verhuurlocaties in nabijgelegen luchthavens

Meest populaire autohuur op treinstations

Meest populaire auto huren locaties in de dichtstbijzijnde steden

Waarom een ​​auto huren met BOCUBO

Beoordelingen

10%
5%
15%

Bespaar tijd, bespaar geld!

Aanbiedingen van alle auto huren aanbieders bij Olsztyn Szymany Airport. Krijg goedkope prijzen voor auto huren van GLOBAL RENT A CAR