GLOBAL RENT A CAR Olsztyn Szymany Airport

10
00
10
00
 Leiebiler

GLOBAL RENT A CAR Olsztyn Szymany Airport

Beste leiebiler i Olsztyn Szymany Airport (SZY), Polen. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

GLOBAL RENT A CAR Olsztyn Szymany Airport

GLOBAL RENT A CAR Olsztyn Szymany Airport

GLOBAL RENT A CAR i Olsztyn Szymany Airport
GLOBAL RENT A CAR
GLOBAL RENT A CAR
6.3
/10
Bra
6.2
/10
Total verdi for pengene
7.3
/10
Renslighet
6
/10
Service i skranken
5.9
/10
Hentingsprosess av leiebil
6.3
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 500 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Olsztyn Szymany Airport

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Global-Rent-A-Car i Olsztyn Szymany Airport ble anmeldt av 500+ kunder med en vurdering på 6.3/10. Den billigeste bilen fra Global-Rent-A-Car i Olsztyn Szymany Airport er BMW 1 Series i leiebilklassen Kompakt. Prisen er kun USD 103,99 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Økonomi i Olsztyn Szymany Airport og leiebilklassen Kompakt i Polen. Den billigste bilen i Økonomi fra Global-Rent-A-Car i Olsztyn Szymany Airport er Kia Rio for USD 207,12 per dag. Den billigste bilen i Kompakt fra Global-Rent-A-Car i Olsztyn Szymany Airport er presentert av BMW 1 Series for USD 103,99 per dag.

  Panek-Sa er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Olsztyn Szymany Airport med en gjennomsnittsvurdering på 8.9/10, basert på 500+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Panek-Sa er Toyota Aygo i leiebilklassen Mini for USD 28,50 per dag.

  Den mest populære leiebilklassen i Olsztyn Szymany Airport er Økonomi med priser fra Panek-Sa som begynner med USD 33,49 per dag for Seat Ibiza.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Polen, hvilket er Kompakt, er den billigste bilen fra Panek-Sa i Olsztyn Szymany Airport Opel Astra, med en pris på USD 34,54 per dag.

  Den billigste Økonomi-bilen i Olsztyn Szymany Airport levert av Panek-Sa (vurdert til 8.9/10 av 500+ kunder), og den rimeligste bilen som er sett i gruppen fra selgeren, er Seat Ibiza priset til USD 33,49 per dag.

  Den billigste Kompakt-bilen er presentert av samme leverandør: Panek-Sa. Bilen er Opel Astra, priset til USD 34,54 per dag.

  For den mest populære leverandøren i Polen, er navnet Global-Rent-A-Car (gjennomsnittlig score på 6.3/10 rangert av 500+ kunder). Den billigste Økonomi-bilen i Olsztyn Szymany Airport er Kia Rio, med priser fra USD 207,12 per dag.

  Blant Kompakt er den mest populære modellen BMW 1 Series. Prisen starter fra USD 103,99 per dag fra Global-Rent-A-Car, hvilken gjennomsnittlig score er 6.3/10, basert på 500+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Olsztyn Szymany Airport er Kia Picanto fra Hertz Car Hire. Prisen er kun USD 25,20 per dag. Hertz Car Hire ble anmeldt av 500+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8.8/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om GLOBAL RENT A CAR i Olsztyn Szymany Airport

GLOBAL RENT A CAR
Info & Kontakter
Firmanavn: Global-Rent-A-Car
Adresse: Olsztyn Szymany Airport (SZY) terminal, Olsztyn, 12-100
Telefon: +48 221189004
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Møte og motta — En representant fra bilutleieselskapet vil møte deg på flyplassen og ta deg med til hentestedet.
Vurdering: 6.3/10, som er Bra

GLOBAL RENT A CAR leiebilsted nære Olsztyn Szymany Airport

GLOBAL RENT A CAR leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Olsztyn Szymany Airport

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil på togstasjoner

Leiebil i nærmeste byer

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Olsztyn Szymany Airport Få billige priser for GLOBAL RENT A CAR bilutleie