OPTIMORENT Tiranan Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

OPTIMORENT Tiranan Lentoasema

Paras vuokra-auto Tiranan Lentoasema (TIA), Albania. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

OPTIMORENT Tiranan Lentoasema

Pakettiauton OPTIMORENT Tiranan Lentoasema

OPTIMORENT kohteessa Tiranan Lentoasema
OPTIMORENT
OPTIMORENT
6.6
/10
Hyvä
6.2
/10
Rahalle vastinetta
7.2
/10
Puhtaus
6.8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
6.1
/10
Auton hakeminen
6.6
/10
Auton jättäminen
Perustuu 5+ asiakasarvosteluun

Tiranan Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Optimorent -autovuokraamoita kohteessa Tiranan Lentoasema arvosteli 5+ asiakasta arvosanalla 6.6/10. Halvin auto Optimorent -vuokraamolta kohteessa Tiranan Lentoasema oli Volkswagen Polo Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 21,77 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Albaniassa. Halvin Säästö -luokan auto Optimorent -vuokraamolta kohteesta Tiranan Lentoasema on Volkswagen Polo hintaan 21,77 € päivässä.

  Addcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Tiranan Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 9.2/10, joka perustuu 10+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Addcar on Hyundai i20 Säästö -luokasta 34,05 €/päivä.

  Albania:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Addcar -vuokraamoilta kohteessa Tiranan Lentoasema on Hyundai i20, hinnalla 34,05 €/päivä

  Halvin Säästö -luokan auto Budget Car Rental -vuorkaamolta (7.5/10 arvosana 25+ asiakkaalta). Auto on Opel Corsa, hintaan 27,48 €/päivä.

  Säästö -luokassa suosituin malli on Fiat Panda. Sen hinta on alkaen 16,00 €/päivä SurPrice Car Rentals -vuokraamolta, jonka arvostelu on 7/10, 100+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Tiranan Lentoasema on Chevrolet Spark Alamo -vuokraamolta. Sen hinta on vain 13,93 €/päivä. Alamo -vuokraamon arvosteli 10+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 6.8/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa OPTIMORENT -autoista kohteessa Tiranan Lentoasema

OPTIMORENT
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Optimorent
Osoite: TIRANE INTERNATIONAL AIRPORT, Rinas Traffic Control Tower Road, TIRANE
Puhelinnumero: 0035 5675122222
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Tapaa ja tervehdi — Autonvuokrausyrityksen edustaja tulee noutamaan sinut lentokentältä ja vie sinut vuokra-auton noutopaikkaan.
Luokitus: 6.6/10, mikä on Hyvä

OPTIMORENT-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Tiranan Lentoasema

OPTIMORENT-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Tiranan Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Lezhe 40.74 km / 25.32 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Tiranan Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä OPTIMORENT