Autonvuokraus Mildura Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

Autonvuokraus Mildura Lentoasema

Paras vuokra-auto Mildura Lentoasema (MQL), Australia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Autonvuokraus kohteessa Mildura Lentoasema (MQL), Australia

Paras myyjä kohteessa Mildura Lentoasema
HERTZ
HERTZ
8.5
/10
Erinomainen
7.9
/10
Rahalle vastinetta
8.8
/10
Puhtaus
8.5
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.2
/10
Auton hakeminen
8.9
/10
Auton jättäminen
Perustuu 2000+ asiakasarvosteluun

Mildura Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Hertz Car Hire -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Mildura Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Hertz Car Hire on Suzuki Swift Säästö -luokasta 58,58 €/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Mildura Lentoasemassa on Pienikokoinen , jonka hinta Hertz Car Hire -vuokraamoilta maksaa alkaen 66,43 € päivä Toyota Corollalla.

  Australia:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamoilta kohteessa Mildura Lentoasema on Nissan Qashqai, hinnalla 87,44 €/päivä

  Halvin Pienikokoinen -luokan auto kohteessa Mildura Lentoasema AVIS Car Rental -vuokraamoilta (7.7/10 arvosana 2000+ asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Hyundai i20 hintaan 37,95 €/päivä.

  Halvin Katumaasturi -luokan auto samalta vuokraamolta: AVIS Car Rental Auto on Mitsubishi ASX, hintaan 65,70 €/päivä.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Mildura Lentoasema on Nissan Micra AVIS Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 33,87 €/päivä. AVIS Car Rental -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.7/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Mildura Lentoasema autonvuokrausyritykset

Hertz Car Hire
8.5
/10
Erinomainen
Hertz Car Hire
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Mildura Lentoasema
1 kohde: näytä osoite
Hertz Car Hire autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Mildura Lentoasema
HERTZ Mildura Lentoasema (MQL)
Yhteystiedot:
Mildura Airport, Mildura, Vic (3), 3500, VI
03 50221411
AVIS Car Rental
7.7
/10
Todella hyvä
AVIS Car Rental
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Mildura Lentoasema
1 kohde: näytä osoite
AVIS Car Rental autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Mildura Lentoasema
AVIS Mildura Lentoasema (MQL)
Yhteystiedot:
Alan Mathews Drive, Mildura, 3501, VI
(61) 03 5022 1818

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Mildura Lentoasema (MQL). Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä HERTZ & AVIS