Pakettiauto -autonvuokraus Helsinki Rautatieasema
10
00
10
00
Pakettiauto -autonvuokraus Helsinki Rautatieasema

Pakettiauto -autonvuokraus Helsinki Rautatieasema

Paras vuokra-auto Helsinki Rautatieasema, Suomi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauto-autovuokraus kohteessa Helsinki Rautatieasema

EUROPCAR kohteessa Helsinki Rautatieasema
EUROPCAR
EUROPCAR
8.7
/10
Erinomainen
7.7
/10
Rahalle vastinetta
9
/10
Puhtaus
9
/10
Palvelu vuokraustiskillä
9
/10
Auton hakeminen
8.9
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Helsinki Rautatieasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Pakettiauto -luokan autot ovat suosittuja kohteen Helsinki Rautatieasema asiakkaille. Halvin Pakettiauto -luokan auto on Volkswagen Transporter Cargo Van Scandia Rent -vuokraamolta kohteessa Helsinki Rautatieasema. Sen hinta on alkaen 95,21 $/päivä.

  Jos haluat vuokrata Pakettiauto -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Helsinki Rautatieasema, katso Europcar -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 500+ asiakasta 8.7/10 keskimääräisellä arvosanalla. Pakettiauto auton Europcar Helsinki Rautatieasema kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Seat Alhambra. Se maksaa noin 309,14 $ päivässä.

  Europcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Helsinki Rautatieasema keskimääräisellä arvosanalla 8.7/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Europcar on Volkswagen Up Mini -luokasta 74,70 $/päivä.

  Suomi:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Europcar -vuokraamoilta kohteessa Helsinki Rautatieasema on Nissan Micra, hinnalla 75,37 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Volkswagen Polo. Sen hinta on alkaen 51,10 $/päivä Scandia Rent -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.6/10, 250+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Helsinki Rautatieasema on Ford Ka Scandia Rent -vuokraamolta. Sen hinta on vain 50,30 $/päivä. Scandia Rent -vuokraamon arvosteli 250+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.6/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Pakettiauto-autovuokraushinnat kohteessa Helsinki Rautatieasema

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Scandia Rent
Scandia Rent
alkaen 50 $ alkaen 51 $ alkaen 163 $ alkaen 95 $ alkaen 196 $
FiRent
FiRent
alkaen 60 $ alkaen 77 $ alkaen 149 $ alkaen 107 $
Europcar
Europcar
alkaen 75 $ alkaen 75 $ alkaen 309 $ alkaen 118 $

Pakettiauto-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Helsinki Rautatieasema

Pakettiauto-autovuokraus lentokentiltä

Pakettiauto-autovuokraus rautatieasemilta

Pakettiauto-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Helsinki Rautatieasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Espoo 16.39 km / 10.18 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Helsinki Rautatieasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Pakettiauto