Autonvuokraus Proserpine Whitsunday Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

Autonvuokraus Proserpine Whitsunday Lentoasema

Paras vuokra-auto Proserpine Whitsunday Lentoasema (PPP), Australia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Autonvuokraus kohteessa Proserpine Whitsunday Lentoasema (PPP), Australia

Paras myyjä kohteessa Proserpine Whitsunday Lentoasema
AVIS
AVIS
8.1
/10
Erinomainen
7.8
/10
Rahalle vastinetta
8.2
/10
Puhtaus
8.2
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8
/10
Auton hakeminen
8.4
/10
Auton jättäminen
Perustuu 2000+ asiakasarvosteluun

Proserpine Whitsunday Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  AVIS Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Proserpine Whitsunday Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.1/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo AVIS Car Rental on Nissan Micra Säästö -luokasta 27,35 €/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Proserpine Whitsunday Lentoasemassa on Säästö , jonka hinta AVIS Car Rental -vuokraamoilta maksaa alkaen 27,35 € päivä Nissan Micralla.

  Australia:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto AVIS Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Proserpine Whitsunday Lentoasema on Mitsubishi ASX, hinnalla 41,36 €/päivä

  Halvin Säästö -luokan auto kohteessa Proserpine Whitsunday Lentoasema Hertz Car Hire -vuokraamoilta (7.5/10 arvosana 2000+ asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Suzuki Swift hintaan 41,19 €/päivä.

  Halvin Katumaasturi -luokan auto samalta vuokraamolta: Hertz Car Hire Auto on Nissan Qashqai, hintaan 49,91 €/päivä.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Proserpine Whitsunday Lentoasema on Nissan Micra AVIS Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 27,35 €/päivä. AVIS Car Rental -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.1/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Proserpine Whitsunday Lentoasema autonvuokrausyritykset

Hertz Car Hire
8.5
/10
Erinomainen
Hertz Car Hire
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Proserpine Whitsunday Lentoasema
2 kohdetta: näytä osoitteet
Hertz Car Hire autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Proserpine Whitsunday Lentoasema
HERTZ Proserpine Whitsunday Lentoasema (PPP)
Yhteystiedot:
Proserpine Apt, Proserpine Qld(2), 4800, QLD, QL
07 49464687
HERTZ Airlie Beach 30.03 km / 18.66 mi
Yhteystiedot:
336 Shute Harbour Rd, Airlie Beach Qld(2, 4802, QL
07 49464687
AVIS Car Rental
8.5
/10
Erinomainen
AVIS Car Rental
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Proserpine Whitsunday Lentoasema
2 kohdetta: näytä osoitteet
AVIS Car Rental autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Proserpine Whitsunday Lentoasema
AVIS Proserpine Whitsunday Lentoasema (PPP)
Yhteystiedot:
Terminal Building, Bruce Highway, Proserpine, 4800, QL, QLD
(61) 07 4945 5062
AVIS Airlie Beach 30.03 km / 18.66 mi
Yhteystiedot:
366 Shute Harbour Road, Airlie Beach, 4802, QL
(61) 07 4967 7188
Europcar
8.3
/10
Erinomainen
Europcar
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Proserpine Whitsunday Lentoasema
2 kohdetta: näytä osoitteet
Europcar autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Proserpine Whitsunday Lentoasema
EUROPCAR Proserpine Whitsunday Lentoasema (PPP)
Yhteystiedot:
TERMINAL BUILDING PROSERPINE AIRPORT, Terminal Building, PROSERPINE, 4800
61 07 49464133
EUROPCAR Airlie Beach 30.03 km / 18.66 mi
Yhteystiedot:
398 SHUTE HARBOUR ROAD, AIRLIE BEACH, 4802
61 7 49464133

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Proserpine Whitsunday Lentoasema (PPP). Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä AVIS, HERTZ & EUROPCAR