Katumaasturi -vuokraus Barbados

10
00
10
00
Katumaasturi -vuokraus Barbados

Katumaasturi -vuokraus Barbados

Paras vuokra-auto Barbados, Barbados. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauton Katumaasturi Barbados

STOUTES kohteessa Barbados
STOUTES
STOUTES
9
/10
Erinomainen
8.4
/10
Rahalle vastinetta
8.5
/10
Puhtaus
9.3
/10
Palvelu vuokraustiskillä
9.4
/10
Auton hakeminen
9.8
/10
Auton jättäminen
Perustuu 100+ asiakasarvosteluun

Barbados autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Katumaasturi -luokan autot ovat suosittuja kohteen Barbados asiakkaille. Halvin Katumaasturi -luokan auto on Ford Ecosport Europcar -vuokraamolta kohteessa Barbados. Sen hinta on alkaen 37,02 €/päivä.

  Jos haluat vuokrata Katumaasturi -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Barbados, katso Stoutes Car Rental LTD. -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 100+ asiakasta 9/10 keskimääräisellä arvosanalla. Katumaasturi auton Stoutes Car Rental LTD. Barbados kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Suzuki Jimny. Se maksaa noin 39,69 € päivässä.

  Stoutes Car Rental LTD. -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Barbados keskimääräisellä arvosanalla 9/10, joka perustuu 100+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Stoutes Car Rental LTD. on Chevrolet Spark Mini -luokasta 30,38 €/päivä.

  Barbados:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Stoutes Car Rental LTD. -vuokraamoilta kohteessa Barbados on Kia Picanto, hinnalla 32,40 €/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Kia Picanto. Sen hinta on alkaen 37,03 €/päivä Drive-A-Matic -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.5/10, 250+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Barbados on Chevrolet Spark Alamo -vuokraamolta. Sen hinta on vain 29,39 €/päivä. Alamo -vuokraamoa ei ole vielä arvosteltu, ole ensimmäinen!

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Katumaasturi-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Barbados

Katumaasturi-autovuokraus lentokentiltä

Katumaasturi-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Barbados

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Barbados. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Katumaasturi