Autonvuokraus Fort St John Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

Autonvuokraus Fort St John Lentoasema

Paras vuokra-auto Fort St John Lentoasema (YXJ), Kanada. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Autonvuokraus kohteessa Fort St John Lentoasema (YXJ), Kanada

Paras myyjä kohteessa Fort St John Lentoasema
NATIONAL
NATIONAL
8.5
/10
Erinomainen
8.2
/10
Rahalle vastinetta
8.7
/10
Puhtaus
8.7
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.6
/10
Auton hakeminen
8.6
/10
Auton jättäminen
Perustuu 1000+ asiakasarvosteluun

Fort St John Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  National -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Fort St John Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10, joka perustuu 1000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo National on Nissan Versa Pienikokoinen -luokasta 43,82 €/päivä.

  Kanada:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto National -vuokraamoilta kohteessa Fort St John Lentoasema on Jeep Grand Cherokee, hinnalla 76,81 €/päivä

  Halvin Katumaasturi -luokan auto AVIS Car Rental -vuorkaamolta (7.5/10 arvosana 1000+ asiakkaalta). Auto on Ford Escape, hintaan 66,07 €/päivä.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Fort St John Lentoasema on Chevrolet Sonic AVIS Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 40,44 €/päivä. AVIS Car Rental -vuokraamon arvosteli 1000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.5/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Fort St John Lentoasema autonvuokrausyritykset

National
8.5
/10
Erinomainen
National
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Fort St John Lentoasema
1 kohde: näytä osoite
National autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Fort St John Lentoasema
NATIONAL Fort St John Lentoasema (YXJ)
Yhteystiedot:
MELS U-DRIVE (1978) LTD, RR #1, SITE 7, COMP 11, FORT ST JOHN, V1J4M6, BC, British Columbia
2507855590
Enterprise
8.2
/10
Erinomainen
Enterprise
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Fort St John Lentoasema
1 kohde: näytä osoite
Enterprise autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Fort St John Lentoasema
ENTERPRISE Fort St John Lentoasema (YXJ)
Yhteystiedot:
9919 TERMINAL ROAD - KIOSK # 2, FORT ST. JOHN, V1J4H9, BC
2507877621
AVIS Car Rental
7.5
/10
Todella hyvä
AVIS Car Rental
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Fort St John Lentoasema
1 kohde: näytä osoite
AVIS Car Rental autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Fort St John Lentoasema
AVIS Fort St John Lentoasema (YXJ)
Yhteystiedot:
9919 Terminal Road, Fort Saint John, V1J 4H9, BC
(1) 250-785-5515

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Fort St John Lentoasema (YXJ). Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä NATIONAL, ENTERPRISE & AVIS