Autonvuokraus Nanaimo Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

Autonvuokraus Nanaimo Lentoasema

Paras vuokra-auto Nanaimo Lentoasema (YCD), Kanada. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Autonvuokraus kohteessa Nanaimo Lentoasema (YCD), Kanada

Paras myyjä kohteessa Nanaimo Lentoasema
NATIONAL
NATIONAL
8.3
/10
Erinomainen
7.9
/10
Rahalle vastinetta
8.6
/10
Puhtaus
8.6
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.9
/10
Auton hakeminen
8.7
/10
Auton jättäminen
Perustuu 250+ asiakasarvosteluun

Nanaimo Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  National -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Nanaimo Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.3/10, joka perustuu 250+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo National on Nissan Versa Pienikokoinen -luokasta 53,02 $/päivä.

  Kanada:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto National -vuokraamoilta kohteessa Nanaimo Lentoasema on Toyota Rav4, hinnalla 93,02 $/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Nanaimo Lentoasema on Toyota Yaris Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 50,07 $/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 1000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.1/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Nanaimo Lentoasema autonvuokrausyritykset

National
8.3
/10
Erinomainen
National
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Nanaimo Lentoasema
2 kohdetta: näytä osoitteet
National autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Nanaimo Lentoasema
NATIONAL Nanaimo Lentoasema (YCD)
Yhteystiedot:
3350 SPITFIRE RD, HALT HOLDINGS LTD, CASSIDY, V0R1H0, BC, BC
2502452636
NATIONAL Nanaimo Keskusta 19.56 km / 12.15 mi
Yhteystiedot:
1602 NORTHFIELD RD, HALT HOLDINGS LTD, NANAIMO, V9S3A7, BC, BC
2507583509
Budget Car Rental
8.1
/10
Erinomainen
Budget Car Rental
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Nanaimo Lentoasema
2 kohdetta: näytä osoitteet
Budget Car Rental autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Nanaimo Lentoasema
BUDGET Nanaimo Lentoasema (YCD)
Yhteystiedot:
3350 Spitfire Road, Cassidy, V0R 1H0, BC
250-760-7368
BUDGET Nanaimo Terminal Avenue South 13.77 km / 8.56 mi
Yhteystiedot:
33 Terminal Avenue South, Nanaimo, V9R 5C4, BC
250-760-7368
Hertz Car Hire
7.8
/10
Todella hyvä
Hertz Car Hire
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Nanaimo Lentoasema
1 kohde: näytä osoite
Hertz Car Hire autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Nanaimo Lentoasema
HERTZ Nanaimo Lentoasema (YCD)
Yhteystiedot:
3350 Spitfire Road, Cassidy (bc), V0R 1H0, BC
2502458818

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Nanaimo Lentoasema (YCD). Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä NATIONAL, BUDGET & HERTZ