Autonvuokraus Sault Ste Marie Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

Autonvuokraus Sault Ste Marie Lentoasema

Paras vuokra-auto Sault Ste Marie Lentoasema (YAM), Kanada. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Autonvuokraus kohteessa Sault Ste Marie Lentoasema (YAM), Kanada

Paras myyjä kohteessa Sault Ste Marie Lentoasema
NATIONAL
NATIONAL
8.4
/10
Erinomainen
8
/10
Rahalle vastinetta
8.7
/10
Puhtaus
8.7
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.9
/10
Auton hakeminen
8.8
/10
Auton jättäminen
Perustuu 250+ asiakasarvosteluun

Sault Ste Marie Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  National -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Sault Ste Marie Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.4/10, joka perustuu 250+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo National on Nissan Versa Pienikokoinen -luokasta 53,77 €/päivä.

  Kanada:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto National -vuokraamoilta kohteessa Sault Ste Marie Lentoasema on Toyota Rav4, hinnalla 60,26 €/päivä

  Halvin Katumaasturi -luokan auto AVIS Car Rental -vuorkaamolta (8/10 arvosana 1000+ asiakkaalta). Auto on Ford Escape, hintaan 62,78 €/päivä.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Sault Ste Marie Lentoasema on Chevrolet Sonic AVIS Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 53,77 €/päivä. AVIS Car Rental -vuokraamon arvosteli 1000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Sault Ste Marie Lentoasema autonvuokrausyritykset

National
8.4
/10
Erinomainen
National
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Sault Ste Marie Lentoasema
1 kohde: näytä osoite
National autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Sault Ste Marie Lentoasema
NATIONAL Sault Ste Marie Lentoasema (YAM)
Yhteystiedot:
475 AIRPORT RD, SAULT STE. MARIE, P6A5K6, ON, ON
7057793670
Budget Car Rental
8.1
/10
Erinomainen
Budget Car Rental
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Sault Ste Marie Lentoasema
1 kohde: näytä osoite
Budget Car Rental autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Sault Ste Marie Lentoasema
BUDGET Sault Ste Marie 11.81 km / 7.34 mi
Yhteystiedot:
573 Second Line East, Sault Ste Marie, P6B 4K2, ON
705-942-1144
AVIS Car Rental
8
/10
Todella hyvä
AVIS Car Rental
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Sault Ste Marie Lentoasema
2 kohdetta: näytä osoitteet
AVIS Car Rental autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Sault Ste Marie Lentoasema
AVIS Sault Ste Marie Lentoasema (YAM)
Yhteystiedot:
475 Airport Road (Rural Route 1), Sault Sainte Marie, P6A 5K6, ON
(1) 705-779-2644
AVIS Sault Ste Marie 11.81 km / 7.34 mi
Yhteystiedot:
573 Second Line Avenue, Sault Sainte Marie, P6B 4K2, ON
(1) 705-942-1144

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Sault Ste Marie Lentoasema (YAM). Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä NATIONAL & AVIS