Eksoottinen -autonvuokraus Rijeka Lentoasema

10
00
10
00
Eksoottinen -autonvuokraus Rijeka Lentoasema

Eksoottinen -autonvuokraus Rijeka Lentoasema

Paras vuokra-auto Rijeka Lentoasema (RJK), Kroatia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauton Eksoottinen Rijeka Lentoasema

UNILINE kohteessa Rijeka Lentoasema
UNILINE
UNILINE
9.1
/10
Erinomainen
9.5
/10
Rahalle vastinetta
9.5
/10
Puhtaus
8.5
/10
Palvelu vuokraustiskillä
9
/10
Auton hakeminen
9.1
/10
Auton jättäminen
Perustuu 250+ asiakasarvosteluun

Rijeka Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Avoauto -luokan autot ovat suosittuja kohteen Rijeka Lentoasema asiakkaille. Halvin Avoauto -luokan auto on Opel Adam Convertible Last-Minute -vuokraamolta kohteessa Rijeka Lentoasema. Sen hinta on alkaen 38,40 €/päivä.

  Uniline -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Rijeka Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 9.1/10, joka perustuu 250+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Uniline on Peugeot 107 Mini -luokasta 18,55 €/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Rijeka Lentoasemassa on Säästö , jonka hinta Uniline -vuokraamoilta maksaa alkaen 23,33 € päivä Citroen C3lla.

  Kroatia:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Uniline -vuokraamoilta kohteessa Rijeka Lentoasema on Ford Focus, hinnalla 28,65 €/päivä

  Kroatia :n, suosituin vuokraamo on SIXT Rent A Car (keskimääräinen arvosana 0/10 + käyttäjäarvostelun perusteella.) Halvin Säästö -luokan auto kohteessa Rijeka Lentoasema on Opel Corsa , , alkaen 32,46 € /päivä.

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on BMW 1 Series. Sen hinta on alkaen 36,55 €/päivä SIXT Rent A Car -vuokraamolta, jonka arvostelu on 0/10, + käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Rijeka Lentoasema on Volkswagen Up FLEET rent a car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 6,99 €/päivä. FLEET rent a car -vuokraamon arvosteli 1000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.5/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Eksoottinen-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Rijeka Lentoasema

Eksoottinen-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Rijeka Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Rijeka Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Eksoottinen