DOLLAR Kyrenia
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

DOLLAR Kyrenia

Paras vuokra-auto Kyrenia, Kypros. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

DOLLAR Kyrenia

DOLLAR-autovuokraus kohteessa Kyrenia

DOLLAR kohteessa Kyrenia
DOLLAR
DOLLAR
7.1
/10
Todella hyvä
5.4
/10
Rahalle vastinetta
6.4
/10
Puhtaus
9
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.6
/10
Auton hakeminen
7
/10
Auton jättäminen
Perustuu 2000+ asiakasarvosteluun

Kyrenia autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Dollar Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Kyrenia arvosteli 2000+ asiakasta arvosanalla 7.1/10. Halvin auto Dollar Car Rental -vuokraamolta kohteessa Kyrenia oli Kia Picanto Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 19,33 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Kyprosssa. Halvin Säästö -luokan auto Dollar Car Rental -vuokraamolta kohteesta Kyrenia on Ford Fiesta hintaan 22,15 € päivässä.

  Sixt-Direct -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Kyrenia keskimääräisellä arvosanalla 8.6/10, joka perustuu 10+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Sixt-Direct on Suzuki Alto Mini -luokasta 19,06 €/päivä.

  Kypros:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Sixt-Direct -vuokraamoilta kohteessa Kyrenia on Skoda Fabia, hinnalla 22,30 €/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Kyrenia on Kia Picanto Whiz -vuokraamolta. Sen hinta on vain 15,46 €/päivä. Whiz -vuokraamon arvosteli 10+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.6/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa DOLLAR -autoista kohteessa Kyrenia

DOLLAR
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Dollar Car Rental
Osoite: 1 Markou Drakou St, Engomi, Nicosia, 2409
Puhelinnumero: 00 357 22860000
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Luokitus: 7.1/10, mikä on Todella hyvä

DOLLAR-autovuokraushinnat kohteessa Nikosia

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
alkaen 19 € alkaen 22 € alkaen 93 € alkaen 52 € alkaen 64 € alkaen 75 €
Whiz
Whiz
alkaen 15 € alkaen 18 € alkaen 129 € alkaen 120 € alkaen 53 €
Kem
Kem
alkaen 22 € alkaen 24 € alkaen 81 € alkaen 107 € alkaen 93 € alkaen 75 €
Right-Cars
Right-Cars
alkaen 22 € alkaen 39 €
Sixt-Direct
Sixt-Direct
alkaen 19 € alkaen 22 € alkaen 211 € alkaen 110 € alkaen 94 € alkaen 86 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 28 € alkaen 33 € alkaen 110 € alkaen 122 € alkaen 56 €
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
alkaen 22 € alkaen 25 €

DOLLAR-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Kyrenia

DOLLAR-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Kyrenia

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Kyrenia. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä DOLLAR