DOLLAR Kyrenia
10
00
10
00
 închirieri de mașini

DOLLAR Kyrenia

Best rental cars in Kyrenia, Cipru. No hidden charges. Free cancellation

DOLLAR Kyrenia

Închirieri DOLLAR în Kyrenia

DOLLAR în Kyrenia
DOLLAR
DOLLAR
7.1
/10
Foarte bun
5.4
/10
Valoarea pentru bani
6.4
/10
Curățenie
9
/10
Servicii la biroul de închirieri
7.6
/10
Procesul de ridicare a mașinii
7
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 2000+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Kyrenia

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Dollar Car Rental în Kyrenia au recenzii de la peste 2000+ de clienți cu un rating de 7.1/10. Cea mai ieftină mașină de la Dollar Car Rental în Kyrenia este Kia Picanto din categoria Mini. Prețul este de doar 21,26 USD per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Economy în Cipru. Cea mai ieftină mașină Economy de la Dollar Car Rental în Kyrenia este reprezentată de Ford Fiesta pentru 24,37 USD per zi.

  Sixt-Direct este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Kyrenia potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.6/10, în urma a peste 10+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Sixt-Direct este Suzuki Alto din clasa Mini pentru 20,97 USD per zi.

  Compania de închirieri din SUA Cipru, Sixt-Direct, oferă în Kyrenia închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Skoda Fabia la doar 24,53 USD per zi.

  Cea mai ieftină mașină din Kyrenia este Kia Picanto oferită de Whiz. Prețul acesteia este de doar 17,01 USD pe zi. Whiz are peste 10+ de recenzii cu un rating de 7.6/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre DOLLAR în Kyrenia

DOLLAR
Info & Contacte
Numele companiei: Dollar Car Rental
Adresa: 1 Markou Drakou St, Engomi, Nicosia, 2409
Numărul de telefon: 00 357 22860000
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Nespecificat — Compania de închiriere nu a specificat tipul de preluare încă.
Rating: 7.1/10, care este Foarte bun

Prețuri pentru închirieri DOLLAR în Nicosia

Mini
Mini
Economy
Economy
Full Size
Full Size
Convertibilă
Convertibilă
Van
Van
SUV
SUV
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
de la 21 USD de la 24 USD de la 102 USD de la 57 USD de la 71 USD de la 83 USD
Whiz
Whiz
de la 17 USD de la 20 USD de la 142 USD de la 132 USD de la 58 USD
Kem
Kem
de la 24 USD de la 27 USD de la 89 USD de la 117 USD de la 102 USD de la 82 USD
Right-Cars
Right-Cars
de la 24 USD de la 43 USD
Sixt-Direct
Sixt-Direct
de la 21 USD de la 25 USD de la 232 USD de la 121 USD de la 103 USD de la 95 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 31 USD de la 36 USD de la 121 USD de la 135 USD de la 61 USD
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
de la 24 USD de la 28 USD

Locații închirieri DOLLAR lângă Kyrenia

Inchirieri auto DOLLAR în orașe apropiate

Închirieri lângă Kyrenia

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Kyrenia Prețuri ieftine de închiriat de la DOLLAR