Luksus -autonvuokraus Protaras
10
00
10
00
Luksus -autonvuokraus Protaras

Luksus -autonvuokraus Protaras

Paras vuokra-auto Protaras, Kypros. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Luksus-autovuokraus kohteessa Protaras

ABBYCAR kohteessa Protaras
ABBYCAR
ABBYCAR
9.5
/10
Erinomainen
9.5
/10
Rahalle vastinetta
10
/10
Puhtaus
10
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.3
/10
Auton hakeminen
10
/10
Auton jättäminen
Perustuu 5+ asiakasarvosteluun

Protaras autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Luksus -luokan autot ovat suosittuja kohteen Protaras asiakkaille. Halvin Luksus -luokan auto on Mercedes E Class Whiz -vuokraamolta kohteessa Protaras. Sen hinta on alkaen 100,92 $/päivä.

  Abbycar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Protaras keskimääräisellä arvosanalla 9.5/10, joka perustuu 5+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Abbycar on Toyota Aygo Mini -luokasta 17,49 $/päivä.

  Kypros:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Abbycar -vuokraamoilta kohteessa Protaras on Volkswagen Polo, hinnalla 18,90 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Suzuki Swift. Sen hinta on alkaen 18,47 $/päivä Aercar -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.7/10, 250+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Protaras on Hyundai i10 Aida -vuokraamolta. Sen hinta on vain 9,16 $/päivä. Aida -vuokraamon arvosteli 100+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.9/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Luksus-autovuokraushinnat kohteessa Protaras

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Sixt-Direct
Sixt-Direct
alkaen 19 $ alkaen 23 $ alkaen 246 $ alkaen 128 $ alkaen 109 $ alkaen 100 $
Kem
Kem
alkaen 32 $ alkaen 36 $ alkaen 89 $ alkaen 118 $ alkaen 103 $ alkaen 85 $
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
alkaen 29 $ alkaen 33 $ alkaen 127 $ alkaen 66 $ alkaen 75 $ alkaen 76 $
Whiz
Whiz
alkaen 26 $ alkaen 27 $ alkaen 140 $ alkaen 131 $ alkaen 48 $
Europcar
Europcar
alkaen 41 $ alkaen 49 $ alkaen 240 $ alkaen 133 $ alkaen 110 $
International
International
alkaen 29 $ alkaen 32 $ alkaen 291 $ alkaen 154 $ alkaen 133 $ alkaen 122 $
Flizzr
Flizzr
alkaen 36 $ alkaen 43 $

Luksus-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Protaras

Luksus-autovuokraus lentokentiltä

Luksus-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Protaras

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Protaras. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Luksus