Luksuzan Najam auta Protaras
10
00
10
00
Luksuzan Najam auta Protaras

Luksuzan Najam auta Protaras

Najbolji najam auta na/u Protaras, Cipar. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Luksuzan najam auta na/u Protaras

ABBYCAR u Protaras
ABBYCAR
ABBYCAR
9.5
/10
Odlično
9.5
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
10
/10
Čistoća
10
/10
Usluge unajmitelja
8.3
/10
Proces preuzimanja automobila
10
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 5 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Protaras

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Luksuzan su kategorija koja se često rezervira u Protaras. Najjeftini Luksuzan predstavlja Mercedes E Class koju pruža Whiz u Protaras. Cijena kreće već od 100,92 USD po danu.

  Abbycar je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Protaras s prosječnom osjenom od 9.5/10, na temelju 5+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Abbycar je Toyota Aygo iz Mini klase za 17,49 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Cipar, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Abbycar u Protaras za Volkswagen Polo, po cijeni od 18,90 USD po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Suzuki Swift. Njena cijena počinje već od 18,47 USD po danu od Aercar iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 8.7/10 na temelju 250+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Protaras je za Hyundai i10 koju pruža Aida. Cijena je samo 9,16 USD po danu. Aida je ocijenilo 100+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.9/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Luksuzan cijene najma automobila na/u Protaras

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Kabriolet
Kabriolet
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Sixt-Direct
Sixt-Direct
od: 19 USD od: 23 USD od: 246 USD od: 128 USD od: 109 USD od: 100 USD
Kem
Kem
od: 32 USD od: 36 USD od: 89 USD od: 118 USD od: 103 USD od: 85 USD
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
od: 29 USD od: 33 USD od: 127 USD od: 66 USD od: 75 USD od: 76 USD
Whiz
Whiz
od: 26 USD od: 27 USD od: 140 USD od: 131 USD od: 48 USD
Europcar
Europcar
od: 41 USD od: 49 USD od: 240 USD od: 133 USD od: 110 USD
International
International
od: 29 USD od: 32 USD od: 291 USD od: 154 USD od: 133 USD od: 122 USD
Flizzr
Flizzr
od: 36 USD od: 43 USD

Luksuzan lokacije najma automobila blizu Protaras

Luksuzan najam auta na obližnjoj zračnoj luci

Luksuzan najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Protaras

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Protaras Ostvarite povoljne cijene kod Luksuzan iznajmljivača automobila