ALAMO Aalborg Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

ALAMO Aalborg Lentoasema

Paras vuokra-auto Aalborg Lentoasema (AAL), Tanska. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

ALAMO Aalborg Lentoasema

Pakettiauton ALAMO Aalborg Lentoasema

ALAMO kohteessa Aalborg Lentoasema
ALAMO
ALAMO
8.3
/10
Erinomainen
7.2
/10
Rahalle vastinetta
9.1
/10
Puhtaus
8.2
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.3
/10
Auton hakeminen
8.6
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Aalborg Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Alamo -autovuokraamoita kohteessa Aalborg Lentoasema arvosteli 500+ asiakasta arvosanalla 8.3/10. Halvin auto Alamo -vuokraamolta kohteessa Aalborg Lentoasema oli Volkswagen Up Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 42,70 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Pienikokoinen -luokasta Tanskassa. Halvin Pienikokoinen -luokan auto Alamo -vuokraamolta kohteesta Aalborg Lentoasema on Volkswagen Golf hintaan 91,50 $ päivässä.

  Hertz Car Hire -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Aalborg Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.8/10, joka perustuu 50+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Hertz Car Hire on Volkswagen Up Mini -luokasta 31,67 $/päivä.

  Tanska:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamoilta kohteessa Aalborg Lentoasema on Volkswagen Golf, hinnalla 36,92 $/päivä

  Halvin Pienikokoinen -luokan auto Europcar -vuorkaamolta (8.1/10 arvosana 500+ asiakkaalta). Auto on Ford Focus, hintaan 40,19 $/päivä.

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Volkswagen Golf. Sen hinta on alkaen 35,76 $/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 7.9/10, 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Aalborg Lentoasema on Smart Forfour Flizzr -vuokraamolta. Sen hinta on vain 26,32 $/päivä. Flizzr -vuokraamon arvosteli 500+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.3/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa ALAMO -autoista kohteessa Aalborg Lentoasema

ALAMO
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Alamo
Osoite: SERVICED BY ENTERPRISE, NYLUFTHAVNSVEJ 100 NORRESUNDBY, AALBORG, 9400
Puhelinnumero: 004570212353
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 8.3/10, mikä on Erinomainen

ALAMO-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Aalborg Lentoasema

ALAMO-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Aalborg Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Aalborg Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä ALAMO