ALAMO Zračna Luka Aalborg

10
00
10
00
 Najam automobila

ALAMO Zračna Luka Aalborg

Najbolji najam auta na/u Zračna Luka Aalborg (AAL), Danska. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

ALAMO Zračna Luka Aalborg

Najam ALAMO Zračna Luka Aalborg

ALAMO u Zračna Luka Aalborg
ALAMO
ALAMO
8.3
/10
Odlično
7.2
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
9.1
/10
Čistoća
8.2
/10
Usluge unajmitelja
8.3
/10
Proces preuzimanja automobila
8.6
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 500 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Zračna Luka Aalborg

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Alamo u Zračna Luka Aalborg pregledalo je 500+ kupacai ocijenilo 8.3/10. Najjeftiniji automobil od Alamo u Zračna Luka Aalborg je Volkswagen Up iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 35,37 EUR po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Kompaktan u Danska. Najjeftini Kompaktan automobil od Alamo u Zračna Luka Aalborg predstavlja Volkswagen Golf za 75,80 EUR po danu.

  Hertz Car Hire je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Zračna Luka Aalborg s prosječnom osjenom od 8.8/10, na temelju 50+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Hertz Car Hire je Volkswagen Up iz Mini klase za 26,24 EUR po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Danska, Kompaktan, najjeftiniju cijenu pruža Hertz Car Hire u Zračna Luka Aalborg za Volkswagen Golf, po cijeni od 30,58 EUR po danu.

  Najjeftiniji Kompaktan predstavio je Europcar (ocjenjen 8.1/10 na temelju 500+ kupaca). Vozilo je Ford Focus, po cijeni od 33,29 EUR po danu.

  Najpopularniji model je Kompaktan Volkswagen Golf. Njena cijena počinje već od 29,62 EUR po danu od Budget Car Rental iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 7.9/10 na temelju 2000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Zračna Luka Aalborg je za Smart Forfour koju pruža Flizzr. Cijena je samo 21,80 EUR po danu. Flizzr je ocijenilo 500+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.3/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o ALAMO na Zračna Luka Aalborg

ALAMO
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Alamo
Adresa: SERVICED BY ENTERPRISE, NYLUFTHAVNSVEJ 100 NORRESUNDBY, AALBORG, 9400
Telefon: 004570212353
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Agencija za iznajmljivanje vozila ima šalter na terminalu u zračnoj luci.
Ocjena: 8.3/10, nalazi se na Odlično

ALAMO lokacije najma automobila blizu Zračna Luka Aalborg

ALAMO najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Zračna Luka Aalborg

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Zračna Luka Aalborg Ostvarite povoljne cijene kod ALAMO iznajmljivača automobila