Autonvuokraus Suva Nausorin Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

Autonvuokraus Suva Nausorin Lentoasema

Paras vuokra-auto Suva Nausorin Lentoasema (SUV), Fidži. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Autonvuokraus kohteessa Suva Nausorin Lentoasema (SUV), Fidži

Suva Nausorin Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Suosituin autonvuokrausluokka Suva Nausorin Lentoasemassa on Katumaasturi , jonka hinta AVIS Car Rental -vuokraamoilta maksaa alkaen 190,58 $ päivä Toyota Pradolla.

  Fidži:n suosituimman vuokrausluokan, Keskikokoinen -luokan, halvin auto AVIS Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Suva Nausorin Lentoasema on Toyota Corolla, hinnalla 100,50 $/päivä

  Halvin Katumaasturi -luokan auto kohteessa Suva Nausorin Lentoasema Budget Car Rental -vuokraamoilta (0/10 arvosana + asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Suzuki Jimny hintaan 63,62 $/päivä.

  Halvin Keskikokoinen -luokan auto samalta vuokraamolta: Budget Car Rental Auto on Suzuki Liana, hintaan 66,34 $/päivä.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Suva Nausorin Lentoasema on Suzuki Swift Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 47,27 $/päivä. Budget Car Rental -vuokraamoa ei ole vielä arvosteltu, ole ensimmäinen!

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Parhaat autonvuokrauspaikat lähellä kohdetta Suva Nausorin Lentoasema (SUV)

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Suva 16.43 km / 10.21 mi

Suva Nausorin Lentoasema autonvuokrausyritykset

AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Suva Nausorin Lentoasema
1 kohde: näytä osoite
AVIS Car Rental autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Suva Nausorin Lentoasema
AVIS Suva Nausorin Lentoasema (SUV)
Yhteystiedot:
Airport Terminal, Suva
(679) 337 8361
Budget Car Rental
Budget Car Rental
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Suva Nausorin Lentoasema
1 kohde: näytä osoite
Budget Car Rental autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Suva Nausorin Lentoasema
BUDGET Suva Nausorin Lentoasema (SUV)
Yhteystiedot:
Main Terminal Bldg, MAIN TERMINAL BLDG, Suva
679-3479-299

Muut suositut haut kaupungissa Suva Nausorin Lentoasema (SUV)

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Suva Nausorin Lentoasema (SUV). Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä AVIS & BUDGET