EUROPCAR Kankaanpää
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

EUROPCAR Kankaanpää

Paras vuokra-auto Kankaanpää, Suomi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

EUROPCAR Kankaanpää

EUROPCAR-autovuokraus kohteessa Kankaanpää

EUROPCAR kohteessa Kankaanpää
EUROPCAR
EUROPCAR
8.7
/10
Erinomainen
8.2
/10
Rahalle vastinetta
8.9
/10
Puhtaus
9
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.9
/10
Auton hakeminen
8.7
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Kankaanpää autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Europcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Kankaanpää keskimääräisellä arvosanalla 8.7/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Europcar on Volkswagen Up Mini -luokasta 32,58 €/päivä.

  Suomi:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Europcar -vuokraamoilta kohteessa Kankaanpää on Nissan Micra, hinnalla 32,72 €/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Ford Fiesta. Sen hinta on alkaen 54,04 €/päivä Scandia Rent -vuokraamolta, jonka arvostelu on 7.8/10, 250+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Kankaanpää on Volkswagen Up Europcar -vuokraamolta. Sen hinta on vain 32,58 €/päivä. Europcar -vuokraamon arvosteli 500+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.7/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa EUROPCAR -autoista kohteessa Kankaanpää

EUROPCAR
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Europcar
Osoite: PORI AIRPORT, PORI
Puhelinnumero: 358403062830
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 8.7/10, mikä on Erinomainen

EUROPCAR-autovuokraushinnat kohteessa Pori Lentoasema (POR)

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Europcar
Europcar
alkaen 33 € alkaen 33 € alkaen 104 € alkaen 99 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 48 € alkaen 49 € alkaen 103 € alkaen 123 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 77 € alkaen 121 € alkaen 155 € alkaen 92 €
Scandia Rent
Scandia Rent
alkaen 54 € alkaen 97 €

EUROPCAR-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Kankaanpää

EUROPCAR-autovuokraus lentokentiltä

EUROPCAR-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Kankaanpää

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Pori 48.58 km / 30.19 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Kankaanpää. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä EUROPCAR