EUROPCAR Kankaanpää
10
00
10
00
 Najam automobila

EUROPCAR Kankaanpää

Najbolji najam auta na/u Kankaanpää, Finska. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

EUROPCAR Kankaanpää

EUROPCAR najam auta na/u Kankaanpää

EUROPCAR u Kankaanpää
EUROPCAR
EUROPCAR
8.7
/10
Odlično
8.2
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.9
/10
Čistoća
9
/10
Usluge unajmitelja
8.9
/10
Proces preuzimanja automobila
8.7
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 500 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Kankaanpää

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Europcar je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Kankaanpää s prosječnom osjenom od 8.7/10, na temelju 500+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Europcar je Volkswagen Up iz Mini klase za 35,48 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Finska, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Europcar u Kankaanpää za Nissan Micra, po cijeni od 35,64 USD po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Ford Fiesta. Njena cijena počinje već od 58,86 USD po danu od Scandia Rent iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 7.8/10 na temelju 250+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Kankaanpää je za Volkswagen Up koju pruža Europcar. Cijena je samo 35,48 USD po danu. Europcar je ocijenilo 500+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.7/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o EUROPCAR na Kankaanpää

EUROPCAR
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Europcar
Adresa: PORI AIRPORT, PORI
Telefon: 358403062830
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Agencija za iznajmljivanje vozila ima šalter na terminalu u zračnoj luci.
Ocjena: 8.7/10, nalazi se na Odlično

EUROPCAR cijene najma automobila na/u Zračna Luka Pori (POR)

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Europcar
Europcar
od: 35 USD od: 36 USD od: 113 USD od: 108 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 52 USD od: 53 USD od: 113 USD od: 134 USD
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
od: 84 USD od: 132 USD od: 169 USD od: 100 USD
Scandia Rent
Scandia Rent
od: 59 USD od: 105 USD

EUROPCAR lokacije najma automobila blizu Kankaanpää

EUROPCAR najam auta na obližnjoj zračnoj luci

EUROPCAR najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Kankaanpää

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Najam Auta na kolodvorima

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

 • Pori 48.58 km / 30.19 mi

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Kankaanpää Ostvarite povoljne cijene kod EUROPCAR iznajmljivača automobila