Luksus -autonvuokraus Orimattila
10
00
10
00
Luksus -autonvuokraus Orimattila

Luksus -autonvuokraus Orimattila

Paras vuokra-auto Orimattila, Suomi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Luksus-autovuokraus kohteessa Orimattila

SCANDIA kohteessa Orimattila
SCANDIA
SCANDIA
8.7
/10
Erinomainen
8
/10
Rahalle vastinetta
9.4
/10
Puhtaus
8.6
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.6
/10
Auton hakeminen
8.6
/10
Auton jättäminen
Perustuu 250+ asiakasarvosteluun

Orimattila autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Luksus -luokan autot ovat suosittuja kohteen Orimattila asiakkaille. Halvin Luksus -luokan auto on Mercedes S Class SIXT Rent A Car -vuokraamolta kohteessa Orimattila. Sen hinta on alkaen 1 050,19 €/päivä.

  Scandia Rent -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Orimattila keskimääräisellä arvosanalla 8.7/10, joka perustuu 250+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Scandia Rent on Ford Ka Mini -luokasta 41,38 €/päivä.

  Suomi:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Scandia Rent -vuokraamoilta kohteessa Orimattila on Volkswagen Polo, hinnalla 43,14 €/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Orimattila on Ford Ka Scandia Rent -vuokraamolta. Sen hinta on vain 41,38 €/päivä. Scandia Rent -vuokraamon arvosteli 250+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.7/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Luksus-autovuokraushinnat kohteessa Lahti Rautatieasema

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Scandia Rent
Scandia Rent
alkaen 41 € alkaen 46 € alkaen 75 € alkaen 187 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 70 € alkaen 122 € alkaen 1 050 € alkaen 165 € alkaen 100 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 50 € alkaen 52 € alkaen 129 €

Luksus-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Orimattila

Luksus-autovuokraus rautatieasemilta

Luksus-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Orimattila

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Lahti 20.12 km / 12.5 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Orimattila. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Luksus