AVIS Vaasa Lentoasema
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

AVIS Vaasa Lentoasema

Paras vuokra-auto Vaasa Lentoasema (VAA), Suomi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

AVIS Vaasa Lentoasema

AVIS-autovuokraus kohteessa Vaasa Lentoasema

Vaasa Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  AVIS Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Vaasa Lentoasema arvosteli + asiakasta arvosanalla 0/10. Halvin auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteessa Vaasa Lentoasema oli Volkswagen Polo Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 50,05 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Pienikokoinen -luokasta kohteessa Vaasa Lentoasema ja Säästö -luokasta Suomissa. Halvin Pienikokoinen -luokan auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteesta Vaasa Lentoasema on Volkswagen Golf hintaan 53,35 $ päivässä. Halvin Säästö -luokan auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteesta Vaasa Lentoasema on Volkswagen Polo hintaan 50,05 $ päivässä.

  SIXT Rent A Car -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Vaasa Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.6/10, joka perustuu 250+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo SIXT Rent A Car on Skoda Citigo Mini -luokasta 68,19 $/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Vaasa Lentoasemassa on Pienikokoinen , jonka hinta SIXT Rent A Car -vuokraamoilta maksaa alkaen 86,17 $ päivä Ford Focuslla.

  Suomi:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto SIXT Rent A Car -vuokraamoilta kohteessa Vaasa Lentoasema on Ford Fiesta, hinnalla 75,77 $/päivä

  Halvin Pienikokoinen -luokan auto kohteessa Vaasa Lentoasema AVIS Car Rental -vuokraamoilta (0/10 arvosana + asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Volkswagen Golf hintaan 53,35 $/päivä.

  Halvin Säästö -luokan auto samalta vuokraamolta: AVIS Car Rental Auto on Volkswagen Polo, hintaan 50,05 $/päivä.

  Suomi :n, suosituin vuokraamo on Scandia Rent (keskimääräinen arvosana 7.8/10 250+ käyttäjäarvostelun perusteella.) Halvin Pienikokoinen -luokan auto kohteessa Vaasa Lentoasema on Ford Focus , , alkaen 70,72 $ /päivä.

  Säästö -luokassa suosituin malli on Volkswagen Polo. Sen hinta on alkaen 61,59 $/päivä Scandia Rent -vuokraamolta, jonka arvostelu on 7.8/10, 250+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Vaasa Lentoasema on Skoda Fabia Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 48,98 $/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 500+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa AVIS -autoista kohteessa Vaasa Lentoasema

AVIS
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: AVIS Car Rental
Osoite: Lentokentantie 123, Vaasa, 65100
Puhelinnumero: (358) 10 436 2370
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.

AVIS-autovuokraushinnat kohteessa Vaasa Lentoasema

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 50 $
Scandia Rent
Scandia Rent
alkaen 54 $ alkaen 62 $ alkaen 92 $ alkaen 157 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 49 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 68 $ alkaen 76 $ alkaen 173 $ alkaen 219 $ alkaen 274 $ alkaen 169 $ alkaen 218 $

AVIS-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Vaasa Lentoasema

AVIS-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Vaasa Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Vaasa 9.25 km / 5.75 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Vaasa Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä AVIS