AVIS Zračna Luka Vaasa
10
00
10
00
 Najam automobila

AVIS Zračna Luka Vaasa

Najbolji najam auta na/u Zračna Luka Vaasa (VAA), Finska. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

AVIS Zračna Luka Vaasa

AVIS najam auta na/u Zračna Luka Vaasa

Savjeti za najam automobila u Zračna Luka Vaasa

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila AVIS Car Rental u Zračna Luka Vaasa pregledalo je + kupacai ocijenilo 0/10. Najjeftiniji automobil od AVIS Car Rental u Zračna Luka Vaasa je Volkswagen Polo iz Ekonomski klase automobila. Njegova cijena je samo 45,95 EUR po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Kompaktan u Zračna Luka Vaasa i Ekonomski u Finska. Najjeftini Kompaktan automobil od AVIS Car Rental u Zračna Luka Vaasa je Volkswagen Golf za 48,98 EUR po danu. Najjeftini Ekonomski automobil od AVIS Car Rental u Zračna Luka Vaasa predstavlja Volkswagen Polo za 45,95 EUR po danu.

  SIXT Rent A Car je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Zračna Luka Vaasa s prosječnom osjenom od 8.6/10, na temelju 250+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od SIXT Rent A Car je Skoda Citigo iz Mini klase za 62,61 EUR po danu.

  Najpopularnija klasa najma automobila u Zračna Luka Vaasa je Kompaktan s cijenama koje pruža SIXT Rent A Car koje se kreću već od 79,11 EUR po danu za Ford Focus.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Finska, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža SIXT Rent A Car u Zračna Luka Vaasa za Ford Fiesta, po cijeni od 69,57 EUR po danu.

  Najjeftiniji Kompaktan u Zračna Luka Vaasa pruža AVIS Car Rental (ocjenjen s 0/10 na temelju + kupaca), a najpristupačniji automobil u toj grupi je Volkswagen Golf po cijeni već od 48,98 EUR po danu.

  Najjeftiniji Ekonomski pruža isti iznajmljivač: AVIS Car Rental. Vozilo je Volkswagen Polo, po cijeni od 45,95 EUR po danu.

  Najpopularniji iznajmljivač u Finska je Scandia Rent (prosječna ocjena 7.8/10 na temelju ocjena 250+ kupaca). Najjeftiniji model automobila u Zračna Luka Vaasa je Kompaktan Ford Focus s cijenama koje se kreću već od 64,93 EUR po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Volkswagen Polo. Njena cijena počinje već od 56,55 EUR po danu od Scandia Rent iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 7.8/10 na temelju 250+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Zračna Luka Vaasa je za Skoda Fabia koju pruža Budget Car Rental. Cijena je samo 44,97 EUR po danu. Budget Car Rental je ocijenilo 500+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.5/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o AVIS na Zračna Luka Vaasa

AVIS
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: AVIS Car Rental
Adresa: Lentokentantie 123, Vaasa, 65100
Telefon: (358) 10 436 2370
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Agencija za iznajmljivanje vozila ima šalter na terminalu u zračnoj luci.

AVIS cijene najma automobila na/u Zračna Luka Vaasa

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kabriolet
Kabriolet
Kombi
Kombi
Džip
Džip
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 46 EUR
Scandia Rent
Scandia Rent
od: 50 EUR od: 57 EUR od: 84 EUR od: 145 EUR
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 45 EUR
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
od: 63 EUR od: 70 EUR od: 159 EUR od: 201 EUR od: 252 EUR od: 155 EUR od: 201 EUR

AVIS lokacije najma automobila blizu Zračna Luka Vaasa

AVIS najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Zračna Luka Vaasa

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Najam Auta na kolodvorima

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

 • Vaasa 9.25 km / 5.75 mi

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Zračna Luka Vaasa Ostvarite povoljne cijene kod AVIS iznajmljivača automobila