Autonvuokraus Varkaus Railyway Station
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

Autonvuokraus Varkaus Railyway Station

Paras vuokra-auto Varkaus Railyway Station, Suomi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Autonvuokraus kohteessa Varkaus Railyway Station, Suomi

Paras myyjä kohteessa Varkaus Railyway Station
SCANDIA
SCANDIA
8
/10
Todella hyvä
8
/10
Rahalle vastinetta
8.8
/10
Puhtaus
7.6
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.3
/10
Auton hakeminen
8.2
/10
Auton jättäminen
Perustuu 250+ asiakasarvosteluun

Varkaus Railyway Station autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Scandia Rent -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Varkaus Railyway Station keskimääräisellä arvosanalla 8/10, joka perustuu 250+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Scandia Rent on Ford Ka Mini -luokasta 51,81 €/päivä.

  Suomi:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Scandia Rent -vuokraamoilta kohteessa Varkaus Railyway Station on Volkswagen Polo, hinnalla 58,77 €/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Varkaus Railyway Station on Ford Ka Scandia Rent -vuokraamolta. Sen hinta on vain 51,81 €/päivä. Scandia Rent -vuokraamon arvosteli 250+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Vertaa autonvuokraushintoja kohteesta Varkaus Railyway Station

Mini
Mini
Säästö
Säästö
alkaen 52 € alkaen 59 €

Parhaat autonvuokrauspaikat lähellä kohdetta Varkaus Railyway Station

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Varkaus Railyway Station autonvuokrausyritykset

Scandia Rent
8
/10
Todella hyvä
Scandia Rent
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Varkaus Railyway Station
2 kohdetta: näytä osoitteet
Scandia Rent autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Varkaus Railyway Station
Varkaus Railyway Station
Yhteystiedot:
Relanderinkatu 18, Varkaus, 78200
+358 40 311 9419
Varkaus Lentoasema (VRK) 15.34 km / 9.53 mi
Yhteystiedot:
Lentoasemantie 130, Joroinen, 79600
+358 40 311 9419

Muut suositut haut kaupungissa Varkaus Railyway Station

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Varkaus Railyway Station. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä SCANDIA