Pakettiauton Vuokraus Agen Lentoasema

10
00
10
00
Pakettiauton Vuokraus Agen Lentoasema

Pakettiauton Vuokraus Agen Lentoasema

Paras vuokra-auto Agen Lentoasema (AGF), Ranska. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauton Vuokraus Agen Lentoasema

ALAMO kohteessa Agen Lentoasema
ALAMO
ALAMO
7.9
/10
Todella hyvä
7.5
/10
Rahalle vastinetta
8.2
/10
Puhtaus
8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.6
/10
Auton hakeminen
8.2
/10
Auton jättäminen
Perustuu 5000+ asiakasarvosteluun

Agen Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Vuokraus -luokan autot ovat suosittuja kohteen Agen Lentoasema asiakkaille. Halvin Vuokraus -luokan auto on Opel Zafira Alamo -vuokraamolta kohteessa Agen Lentoasema. Sen hinta on alkaen 50,64 €/päivä.

  Jos haluat vuokrata Vuokraus -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Agen Lentoasema, katso Alamo -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 5000+ asiakasta 7.9/10 keskimääräisellä arvosanalla. Vuokraus auton Alamo Agen Lentoasema kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Opel Zafira. Se maksaa noin 50,64 € päivässä.

  Alamo -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Agen Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 7.9/10, joka perustuu 5000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Alamo on Fiat Punto Säästö -luokasta 26,53 €/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Agen Lentoasemassa on Katumaasturi , jonka hinta Alamo -vuokraamoilta maksaa alkaen 48,24 € päivä Ford Kugalla.

  Ranska:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Alamo -vuokraamoilta kohteessa Agen Lentoasema on Fiat Punto, hinnalla 26,53 €/päivä

  Halvin Katumaasturi -luokan auto kohteessa Agen Lentoasema AVIS Car Rental -vuokraamoilta (7.5/10 arvosana 5000+ asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Nissan Qashqai hintaan 61,47 €/päivä.

  Halvin Säästö -luokan auto samalta vuokraamolta: AVIS Car Rental Auto on Volkswagen Polo, hintaan 33,75 €/päivä.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Agen Lentoasema on Citroen C3 Enterprise -vuokraamolta. Sen hinta on vain 26,53 €/päivä. Enterprise -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.9/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Vuokraus-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Agen Lentoasema

Vuokraus-autovuokraus rautatieasemilta

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Agen Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Agen Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Vuokraus