Pakettiauton Vuokraus Wetzlar

10
00
10
00
Pakettiauton Vuokraus Wetzlar

Pakettiauton Vuokraus Wetzlar

Paras vuokra-auto Wetzlar, Saksa. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauton Vuokraus Wetzlar

HERTZ kohteessa Wetzlar
HERTZ
HERTZ
8.4
/10
Erinomainen
8
/10
Rahalle vastinetta
8.7
/10
Puhtaus
8.5
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.4
/10
Auton hakeminen
8.3
/10
Auton jättäminen
Perustuu 1000+ asiakasarvosteluun

Wetzlar autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Vuokraus -luokan autot ovat suosittuja kohteen Wetzlar asiakkaille. Halvin Vuokraus -luokan auto on Ford Transit SWB Van AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteessa Wetzlar. Sen hinta on alkaen 37,87 €/päivä.

  Jos haluat vuokrata Vuokraus -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Wetzlar, katso Hertz Car Hire -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 1000+ asiakasta 8.4/10 keskimääräisellä arvosanalla. Vuokraus auton Hertz Car Hire Wetzlar kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Ford S-Max. Se maksaa noin 72,76 € päivässä.

  Hertz Car Hire -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Wetzlar keskimääräisellä arvosanalla 8.4/10, joka perustuu 1000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Hertz Car Hire on Fiat 500 Mini -luokasta 24,21 €/päivä.

  Saksa:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamoilta kohteessa Wetzlar on Opel Astra, hinnalla 28,65 €/päivä

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Volkswagen Golf. Sen hinta on alkaen 26,93 €/päivä Europcar -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.1/10, 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Wetzlar on Skoda Citigo Global-Rent-A-Car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 15,26 €/päivä. Global-Rent-A-Car -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.4/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Vuokraus-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Wetzlar

Vuokraus-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Wetzlar

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Wetzlar. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Vuokraus