Katumaasturi -vuokraus Killarney
10
00
10
00
Katumaasturi -vuokraus Killarney

Katumaasturi -vuokraus Killarney

Paras vuokra-auto Killarney, Irlanti. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Katumaasturi-autovuokraus kohteessa Killarney

THRIFTY kohteessa Killarney
THRIFTY
THRIFTY
8.5
/10
Erinomainen
8.2
/10
Rahalle vastinetta
8.2
/10
Puhtaus
8.5
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.6
/10
Auton hakeminen
8.9
/10
Auton jättäminen
Perustuu 5000+ asiakasarvosteluun

Killarney autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Katumaasturi -luokan autot ovat suosittuja kohteen Killarney asiakkaille. Halvin Katumaasturi -luokan auto on Nissan Qashqai Dooley Car Rentals -vuokraamolta kohteessa Killarney. Sen hinta on alkaen 24,77 €/päivä.

  Jos haluat vuokrata Katumaasturi -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Killarney, katso Thrifty Car Rental -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 5000+ asiakasta 8.5/10 keskimääräisellä arvosanalla. Katumaasturi auton Thrifty Car Rental Killarney kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Hyundai Tucson. Se maksaa noin 29,84 € päivässä.

  Thrifty Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Killarney keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10, joka perustuu 5000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Thrifty Car Rental on Volkswagen Up Mini -luokasta 15,19 €/päivä.

  Irlanti:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Thrifty Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Killarney on Opel Corsa, hinnalla 21,47 €/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Volkswagen Polo. Sen hinta on alkaen 49,87 €/päivä CARHIRE -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8/10, 10000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Killarney on Fiat Panda Payless Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 12,91 €/päivä. Payless Car Rental -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.7/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Katumaasturi-autovuokraushinnat kohteessa Kerry Lentoasema (KIR)

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Dooley Car Rentals
Dooley Car Rentals
alkaen 17 € alkaen 103 € alkaen 25 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 15 € alkaen 21 € alkaen 95 € alkaen 136 € alkaen 102 € alkaen 30 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 27 € alkaen 296 € alkaen 297 € alkaen 113 € alkaen 35 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 33 € alkaen 27 € alkaen 84 € alkaen 63 € alkaen 49 € alkaen 35 €
Payless Car Rental
Payless Car Rental
alkaen 15 € alkaen 13 € alkaen 121 € alkaen 114 € alkaen 42 €
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
alkaen 32 € alkaen 35 € alkaen 69 € alkaen 98 € alkaen 45 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 15 € alkaen 15 € alkaen 205 € alkaen 114 € alkaen 47 €
Enterprise
Enterprise
alkaen 32 € alkaen 41 € alkaen 119 € alkaen 70 € alkaen 57 €
Europcar
Europcar
alkaen 24 € alkaen 25 € alkaen 65 €
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
alkaen 31 € alkaen 32 € alkaen 76 €
CARHIRE
CARHIRE
alkaen 49 € alkaen 50 €

Katumaasturi-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Killarney

Katumaasturi-autovuokraus lentokentiltä

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Killarney

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Killarney. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Katumaasturi