Džip Najam Killarney
10
00
10
00
Džip Najam Killarney

Džip Najam Killarney

Najbolji najam auta na/u Killarney, Irska. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Džip najam auta na/u Killarney

THRIFTY u Killarney
THRIFTY
THRIFTY
8.5
/10
Odlično
8.2
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.2
/10
Čistoća
8.5
/10
Usluge unajmitelja
8.6
/10
Proces preuzimanja automobila
8.9
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 5000 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Killarney

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Džip su kategorija koja se često rezervira u Killarney. Najjeftini Džip predstavlja Nissan Qashqai koju pruža Dooley Car Rentals u Killarney. Cijena kreće već od 24,91 EUR po danu.

  Ako želite unajmiti Džip od najbolje ocjenjenog iznajmljivača u Killarney, obratite pozornost na Thrifty Car Rental. Ovog iznajmljivača ocjenilo je 5000+ kupaca s prosječnom ocjenom 8.5/10. Džip vozilo koje Thrifty Car Rental nudi u Killarney po najnižoj cijeni je Hyundai Tucson. Cijena joj je oko 30,01 EUR po danu.

  Thrifty Car Rental je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Killarney s prosječnom osjenom od 8.5/10, na temelju 5000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Thrifty Car Rental je Volkswagen Up iz Mini klase za 15,28 EUR po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Irska, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Thrifty Car Rental u Killarney za Opel Corsa, po cijeni od 21,59 EUR po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Volkswagen Polo. Njena cijena počinje već od 50,15 EUR po danu od CARHIRE iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 8/10 na temelju 10000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Killarney je za Fiat Panda koju pruža Payless Car Rental. Cijena je samo 12,98 EUR po danu. Payless Car Rental je ocijenilo 2000+ kupaca s prosječnom ocjenom od 7.7/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Džip cijene najma automobila na/u Zračna Luka Kerry (KIR)

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Dooley Car Rentals
Dooley Car Rentals
od: 17 EUR od: 104 EUR od: 25 EUR
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
od: 15 EUR od: 22 EUR od: 96 EUR od: 137 EUR od: 103 EUR od: 30 EUR
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 27 EUR od: 297 EUR od: 299 EUR od: 114 EUR od: 35 EUR
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 33 EUR od: 27 EUR od: 84 EUR od: 64 EUR od: 49 EUR od: 36 EUR
Payless Car Rental
Payless Car Rental
od: 15 EUR od: 13 EUR od: 121 EUR od: 115 EUR od: 43 EUR
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
od: 32 EUR od: 35 EUR od: 69 EUR od: 99 EUR od: 46 EUR
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 15 EUR od: 15 EUR od: 207 EUR od: 115 EUR od: 48 EUR
Enterprise
Enterprise
od: 32 EUR od: 42 EUR od: 120 EUR od: 70 EUR od: 57 EUR
Europcar
Europcar
od: 24 EUR od: 25 EUR od: 66 EUR
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
od: 31 EUR od: 32 EUR od: 76 EUR
CARHIRE
CARHIRE
od: 50 EUR od: 50 EUR

Džip lokacije najma automobila blizu Killarney

Džip najam auta na obližnjoj zračnoj luci

Najam Auta blizu Killarney

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Najam Auta na kolodvorima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Killarney Ostvarite povoljne cijene kod Džip iznajmljivača automobila