EUROPCAR Ashdod
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

EUROPCAR Ashdod

Paras vuokra-auto Ashdod, Israel. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

EUROPCAR Ashdod

EUROPCAR-autovuokraus kohteessa Ashdod

Ashdod autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Europcar -autovuokraamoita kohteessa Ashdod arvosteli 100+ asiakasta arvosanalla 6.8/10. Halvin auto Europcar -vuokraamolta kohteessa Ashdod oli Suzuki Alto Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 24,26 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Israelssa. Halvin Säästö -luokan auto Europcar -vuokraamolta kohteesta Ashdod on Ford Fiesta hintaan 28,30 $ päivässä.

  Dollar-Thrifty -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Ashdod keskimääräisellä arvosanalla 7.4/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Dollar-Thrifty on Smart Fortwo Mini -luokasta 29,32 $/päivä.

  Israel:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Dollar-Thrifty -vuokraamoilta kohteessa Ashdod on Ford Fiesta, hinnalla 33,48 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Nissan Micra. Sen hinta on alkaen 10,50 $/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 6.4/10, 250+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Ashdod on Hyundai i10 AVIS Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 6,97 $/päivä. AVIS Car Rental -vuokraamon arvosteli 50+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 5.6/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa EUROPCAR -autoista kohteessa Ashdod

EUROPCAR
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Europcar
Osoite: 80 Hayarkon St., Tel Aviv , 63432
Puhelinnumero: +972-3-6335252
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.

EUROPCAR-autovuokraushinnat kohteessa Ashdod

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Cal-Auto
Cal-Auto
alkaen 20 $ alkaen 24 $ alkaen 65 $ alkaen 109 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 22 $ alkaen 26 $ alkaen 70 $ alkaen 311 $ alkaen 113 $ alkaen 207 $
SIXT Shlomo
SIXT Shlomo
alkaen 27 $ alkaen 30 $ alkaen 182 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 23 $ alkaen 24 $

EUROPCAR-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Ashdod

EUROPCAR-autovuokraus lentokentiltä

EUROPCAR-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Ashdod

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Ramla 25.47 km / 15.83 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Ashdod. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä EUROPCAR