EUROPCAR Ashdod
10
00
10
00
 închirieri de mașini

EUROPCAR Ashdod

Best rental cars in Ashdod, Israel. No hidden charges. Free cancellation

EUROPCAR Ashdod

Închirieri EUROPCAR în Ashdod

Sfaturi pentru închirieri în Ashdod

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Europcar în Ashdod au recenzii de la peste 100+ de clienți cu un rating de 6.8/10. Cea mai ieftină mașină de la Europcar în Ashdod este Suzuki Alto din categoria Mini. Prețul este de doar 22,16 EUR per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Economy în Israel. Cea mai ieftină mașină Economy de la Europcar în Ashdod este reprezentată de Ford Fiesta pentru 25,85 EUR per zi.

  Dollar-Thrifty este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Ashdod potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 7.4/10, în urma a peste 500+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Dollar-Thrifty este Smart Fortwo din clasa Mini pentru 26,78 EUR per zi.

  Compania de închirieri din SUA Israel, Dollar-Thrifty, oferă în Ashdod închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Ford Fiesta la doar 30,58 EUR per zi.

  Printre Economy-uri, cel mai popular model este Nissan Micra. Prețul începe de la 9,59 EUR per zi la Budget Car Rental, al cărei rating este de 6.4/10, bazat pe peste 250+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Ashdod este Hyundai i10 oferită de AVIS Car Rental. Prețul acesteia este de doar 6,37 EUR pe zi. AVIS Car Rental are peste 50+ de recenzii cu un rating de 5.6/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre EUROPCAR în Ashdod

EUROPCAR
Info & Contacte
Numele companiei: Europcar
Adresa: 80 Hayarkon St., Tel Aviv , 63432
Numărul de telefon: +972-3-6335252
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Nespecificat — Compania de închiriere nu a specificat tipul de preluare încă.

Prețuri pentru închirieri EUROPCAR în Ashdod

Mini
Mini
Economy
Economy
Full Size
Full Size
Lux
Lux
Van
Van
SUV
SUV
Cal-Auto
Cal-Auto
de la 18 EUR de la 22 EUR de la 60 EUR de la 99 EUR
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 20 EUR de la 24 EUR de la 64 EUR de la 284 EUR de la 103 EUR de la 189 EUR
SIXT Shlomo
SIXT Shlomo
de la 24 EUR de la 27 EUR de la 166 EUR
Budget Car Rental
Budget Car Rental
de la 21 EUR de la 22 EUR

Locații închirieri EUROPCAR lângă Ashdod

Inchirieri auto EUROPCAR în aeroporturi apropiate

Inchirieri auto EUROPCAR în orașe apropiate

Închirieri lângă Ashdod

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

 • Ramla 25.47 km / 15.83 mi

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Ashdod Prețuri ieftine de închiriat de la EUROPCAR