AVIS Tel Aviv Lentoasema Ben Gurion

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

AVIS Tel Aviv Lentoasema Ben Gurion

Paras vuokra-auto Tel Aviv Lentoasema Ben Gurion (TLV), Israel. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

AVIS Tel Aviv Lentoasema Ben Gurion

Pakettiauton AVIS Tel Aviv Lentoasema Ben Gurion

AVIS kohteessa Tel Aviv Lentoasema Ben Gurion
AVIS
AVIS
6.5
/10
Hyvä
6.2
/10
Rahalle vastinetta
6.6
/10
Puhtaus
7
/10
Palvelu vuokraustiskillä
6.8
/10
Auton hakeminen
6.1
/10
Auton jättäminen
Perustuu 100+ asiakasarvosteluun

Tel Aviv Lentoasema Ben Gurion autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  AVIS Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Tel Aviv Lentoasema Ben Gurion arvosteli 100+ asiakasta arvosanalla 6.5/10. Halvin auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteessa Tel Aviv Lentoasema Ben Gurion oli Hyundai i10 Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 23,65 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Israelssa. Halvin Säästö -luokan auto AVIS Car Rental -vuokraamolta kohteesta Tel Aviv Lentoasema Ben Gurion on Renault Clio hintaan 27,21 € päivässä.

  Hertz Car Hire -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Tel Aviv Lentoasema Ben Gurion keskimääräisellä arvosanalla 7.4/10, joka perustuu 250+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Hertz Car Hire on Suzuki Alto Mini -luokasta 21,29 €/päivä.

  Israel:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamoilta kohteessa Tel Aviv Lentoasema Ben Gurion on Hyundai i10, hinnalla 22,33 €/päivä

  Halvin Säästö -luokan auto Cal-Auto -vuorkaamolta (6.1/10 arvosana 500+ asiakkaalta). Auto on Hyundai i20, hintaan 24,99 €/päivä.

  Säästö -luokassa suosituin malli on Kia Picanto. Sen hinta on alkaen 30,52 €/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 6.5/10, 1000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Tel Aviv Lentoasema Ben Gurion on Chevrolet Spark Dollar -vuokraamolta. Sen hinta on vain 14,04 €/päivä. Dollar -vuokraamoa ei ole vielä arvosteltu, ole ensimmäinen!

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa AVIS -autoista kohteessa Tel Aviv Lentoasema Ben Gurion

AVIS
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: AVIS Car Rental
Osoite: Arrivals Hall, Tel Aviv
Puhelinnumero: (972) 03-9773200
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 6.5/10, mikä on Hyvä

AVIS-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Tel Aviv Lentoasema Ben Gurion

AVIS-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Tel Aviv Lentoasema Ben Gurion

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Ramla 8.73 km / 5.43 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Tel Aviv Lentoasema Ben Gurion. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä AVIS