AVIS Бен Гурион Тел Авив, Летище

10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

AVIS Бен Гурион Тел Авив, Летище

Най-добрите коли под наем в Бен Гурион Тел Авив, Летище (TLV), Израел. Без скрити такси. Безплатно анулиране

AVIS Бен Гурион Тел Авив, Летище

AVIS под наем Бен Гурион Тел Авив, Летище

AVIS in Бен Гурион Тел Авив, Летище
AVIS
AVIS
6.5
/10
Добре
6.2
/10
Обща стойност за парите
6.6
/10
Чистота
7
/10
Обслужване на бюрото за наем
6.8
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
6.1
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 100 + отзиви на клиенти

Бен Гурион Тел Авив, Летище коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от AVIS Car Rental в Бен Гурион Тел Авив, Летище бяха прегледани от 100+ клиенти с оценка 6.5/10. Най-евтината кола от AVIS Car Rental в Бен Гурион Тел Авив, Летище е автомобилът Hyundai i10 в клас Малък. Цената е само 23,59 € на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Икономичен при наем в Израел. Най-евтината кола от клас Икономичен от AVIS Car Rental в Бен Гурион Тел Авив, Летище е предоставена от Renault Clio за 27,14 € на ден.

  Hertz Car Hire е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Бен Гурион Тел Авив, Летище, с рейтинг средна оценка от 7.4/10, въз основа на 250+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Hertz Car Hire е Suzuki Alto от клас Малък с наем от 21,23 € на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Израел, която е Икономичен, най-евтината кола от Hertz Car Hire в Бен Гурион Тел Авив, Летище е Hyundai i10, на цена от 22,27 € на ден.

  Най-евтиният автомобил Икономичен е представен от Cal-Auto (оценен на 6.1/10 от 500+ клиенти). Колата е на Hyundai i20, с цена от 24,92 € на ден.

  Сред Икономичен, най-популярният модел е Kia Picanto. Цената му започва от 30,43 € на ден от Budget Car Rental, чийто среден рейтинг е 6.5/10, въз основа на 1000+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Бен Гурион Тел Авив, Летище е Chevrolet Spark от Dollar. Цената му е само 14,01 € на ден. Dollar не е прегледана от клиентите ни, бъдете първият, който го направи!

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за AVIS в: Бен Гурион Тел Авив, Летище

AVIS
Информация и Контакти
Име на фирмата: AVIS Car Rental
Адрес: Arrivals Hall, Tel Aviv
Телефон: (972) 03-9773200
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Взимане от летището — Компанията за автомобили под наем има бюро в летищния терминал.
Рейтинг: 6.5/10, което е Добре

AVIS за коли под наем отдаване под наем наблизо Бен Гурион Тел Авив, Летище

AVIS коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Бен Гурион Тел Авив, Летище

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в най-близките градове

 • Ramla 8.73 км / 5.43 мил

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Бен Гурион Тел Авив, Летище. Вземете евтини цени за AVIS на Коли под наем