Pakettiauto -vuokraus Kurye
10
00
10
00
Pakettiauto -vuokraus Kurye

Pakettiauto -vuokraus Kurye

Paras vuokra-auto Kurye, Korea (Etelä-). Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauto-autovuokraus kohteessa Kurye

AVIS kohteessa Kurye
AVIS
AVIS
7.6
/10
Todella hyvä
7.5
/10
Rahalle vastinetta
8.2
/10
Puhtaus
7.2
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.2
/10
Auton hakeminen
8
/10
Auton jättäminen
Perustuu 100+ asiakasarvosteluun

Kurye autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Pakettiauto -luokan autot ovat suosittuja kohteen Kurye asiakkaille. Halvin Pakettiauto -luokan auto on Kia Carnival Lotte-Rent-A-Car -vuokraamolta kohteessa Kurye. Sen hinta on alkaen 170,54 €/päivä.

  AVIS Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Kurye keskimääräisellä arvosanalla 7.6/10, joka perustuu 100+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo AVIS Car Rental on Hyundai Elantra Pienikokoinen -luokasta 60,01 €/päivä.

  Korea (Etelä-):n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto AVIS Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Kurye on Hyundai Elantra, hinnalla 60,01 €/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Kurye on Kia Morning Hertz Car Hire -vuokraamolta. Sen hinta on vain 50,54 €/päivä. Hertz Car Hire -vuokraamon arvosteli 50+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.1/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Pakettiauto-autovuokraushinnat kohteessa Yeosu Airport (RSU)

Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Lotte-Rent-A-Car
Lotte-Rent-A-Car
alkaen 186 € alkaen 258 € alkaen 171 € alkaen 123 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 51 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 89 €

Pakettiauto-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Kurye

Pakettiauto-autovuokraus lentokentiltä

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Kurye

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Kurye. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Pakettiauto