Katumaasturi -vuokraus Beirut Lentoasema

10
00
10
00
Katumaasturi -vuokraus Beirut Lentoasema

Katumaasturi -vuokraus Beirut Lentoasema

Paras vuokra-auto Beirut Lentoasema (BEY), Libanon. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauton Katumaasturi Beirut Lentoasema

BUDGET kohteessa Beirut Lentoasema
BUDGET
BUDGET
8.5
/10
Erinomainen
8.2
/10
Rahalle vastinetta
8.1
/10
Puhtaus
8.5
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.7
/10
Auton hakeminen
8.8
/10
Auton jättäminen
Perustuu 100+ asiakasarvosteluun

Beirut Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Katumaasturi -luokan autot ovat suosittuja kohteen Beirut Lentoasema asiakkaille. Halvin Katumaasturi -luokan auto on Ford Escape Budget Car Rental -vuokraamolta kohteessa Beirut Lentoasema. Sen hinta on alkaen 45,65 $/päivä.

  Jos haluat vuokrata Katumaasturi -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Beirut Lentoasema, katso Budget Car Rental -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 100+ asiakasta 8.5/10 keskimääräisellä arvosanalla. Katumaasturi auton Budget Car Rental Beirut Lentoasema kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Ford Escape. Se maksaa noin 45,65 $ päivässä.

  Budget Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Beirut Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10, joka perustuu 100+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Budget Car Rental on Hyundai i10 Säästö -luokasta 22,16 $/päivä.

  Libanon:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Budget Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Beirut Lentoasema on Hyundai i10, hinnalla 22,16 $/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Beirut Lentoasema on Hyundai i10 Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 22,16 $/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 100+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Katumaasturi-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Beirut Lentoasema

Katumaasturi-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Beirut Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Zahle 38.08 km / 23.66 mi

Most Popular car groups near Beirut Lentoasema

SUV rental at Beirut Lentoasema

van picture
The SUV class is to rent an SUV of the most correct decision when traveling for the city, in nature or for a long road trip. When renting a seven-bed SUV, you can travel with the whole family. You need to rent an SUV to those who have a lot of baggage with you.
 • BMW X1 5 Places | 4 Bags
 • Audi Q5 5 Places | 4 Bags
 • BMW X5 5 Places | 4 Bags
 • Chevrolet Traverse 5 Places | 4 Bags

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Beirut Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Katumaasturi