Pakettiauto -vuokraus Essaouira
10
00
10
00
Pakettiauto -vuokraus Essaouira

Pakettiauto -vuokraus Essaouira

Paras vuokra-auto Essaouira, Marokko. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauto-autovuokraus kohteessa Essaouira

SIXT kohteessa Essaouira
SIXT
SIXT
7.1
/10
Todella hyvä
7.2
/10
Rahalle vastinetta
7.6
/10
Puhtaus
7.1
/10
Palvelu vuokraustiskillä
6.9
/10
Auton hakeminen
6.6
/10
Auton jättäminen
Perustuu 100+ asiakasarvosteluun

Essaouira autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Pakettiauto -luokan autot ovat suosittuja kohteen Essaouira asiakkaille. Halvin Pakettiauto -luokan auto on Renault Kangoo AirCar Car Rental -vuokraamolta kohteessa Essaouira. Sen hinta on alkaen 40,01 €/päivä.

  Jos haluat vuokrata Pakettiauto -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Essaouira, katso SIXT Rent A Car -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 100+ asiakasta 7.1/10 keskimääräisellä arvosanalla. Pakettiauto auton SIXT Rent A Car Essaouira kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Citroen Berlingo. Se maksaa noin 81,44 € päivässä.

  SIXT Rent A Car -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Essaouira keskimääräisellä arvosanalla 7.1/10, joka perustuu 100+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo SIXT Rent A Car on Citroen C3 Säästö -luokasta 52,44 €/päivä.

  Marokko:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto SIXT Rent A Car -vuokraamoilta kohteessa Essaouira on Citroen C3, hinnalla 52,44 €/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Fiat Punto. Sen hinta on alkaen 26,38 €/päivä Dollar Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 0/10, + käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Essaouira on Hyundai i10 AirCar Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 20,80 €/päivä. AirCar Car Rental -vuokraamoa ei ole vielä arvosteltu, ole ensimmäinen!

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Pakettiauto-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Essaouira

Pakettiauto-autovuokraus lentokentiltä

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Essaouira

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Essaouira. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Pakettiauto