ENTERPRISE Wellington Lentoasema
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

ENTERPRISE Wellington Lentoasema

Paras vuokra-auto Wellington Lentoasema (WLG), Uusi-Seelanti. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

ENTERPRISE Wellington Lentoasema

ENTERPRISE-autovuokraus kohteessa Wellington Lentoasema

Wellington Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Enterprise -autovuokraamoita kohteessa Wellington Lentoasema arvosteli + asiakasta arvosanalla 0/10. Halvin auto Enterprise -vuokraamolta kohteessa Wellington Lentoasema oli Mitsubishi ASX Katumaasturi -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 50,07 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta kohteessa Wellington Lentoasema ja Katumaasturi -luokasta Uusi-Seelantissa. Halvin Säästö -luokan auto Enterprise -vuokraamolta kohteesta Wellington Lentoasema on Hyundai i20 hintaan 74,20 € päivässä. Halvin Katumaasturi -luokan auto Enterprise -vuokraamolta kohteesta Wellington Lentoasema on Mitsubishi ASX hintaan 50,07 € päivässä.

  Hertz Car Hire -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Wellington Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.4/10, joka perustuu 100+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Hertz Car Hire on Toyota Corolla Pienikokoinen -luokasta 41,39 €/päivä.

  Uusi-Seelanti:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamoilta kohteessa Wellington Lentoasema on Toyota Rav4, hinnalla 52,65 €/päivä

  Halvin Säästö -luokan auto kohteessa Wellington Lentoasema ACE Rental Cars -vuokraamoilta (7.6/10 arvosana 1000+ asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Mazda Demio hintaan 20,51 €/päivä.

  Halvin Katumaasturi -luokan auto samalta vuokraamolta: ACE Rental Cars Auto on Toyota Rav4, hintaan 49,42 €/päivä.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Wellington Lentoasema on Mazda Demio ACE Rental Cars -vuokraamolta. Sen hinta on vain 20,51 €/päivä. ACE Rental Cars -vuokraamon arvosteli 1000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.6/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa ENTERPRISE -autoista kohteessa Wellington Lentoasema

ENTERPRISE
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Enterprise
Osoite: STEWART DUFF DRIVE, RONGOTAI, WELLINGTON, 6022
Puhelinnumero: 43808914
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.

ENTERPRISE-autovuokraushinnat kohteessa Wellington Lentoasema

Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Enterprise
Enterprise
alkaen 74 € alkaen 50 €
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
alkaen 21 € alkaen 33 € alkaen 48 € alkaen 49 €
Go-Rentals
Go-Rentals
alkaen 24 € alkaen 135 € alkaen 34 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 34 € alkaen 45 € alkaen 58 € alkaen 48 €
Europcar
Europcar
alkaen 50 € alkaen 68 € alkaen 234 € alkaen 69 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 70 € alkaen 77 € alkaen 51 € alkaen 74 €
Ezi Car Rental
Ezi Car Rental
alkaen 30 € alkaen 139 € alkaen 54 €
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
alkaen 38 € alkaen 47 € alkaen 49 €
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
alkaen 58 € alkaen 92 € alkaen 72 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 47 € alkaen 79 € alkaen 53 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 124 € alkaen 41 € alkaen 126 € alkaen 87 €
Scotties Car Rentals
Scotties Car Rentals
alkaen 43 € alkaen 80 €
Alamo
Alamo
alkaen 39 €
Aerodrive
Aerodrive
alkaen 38 € alkaen 44 € alkaen 81 € alkaen 52 €

ENTERPRISE-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Wellington Lentoasema

ENTERPRISE-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Wellington Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Wellington Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä ENTERPRISE