ENTERPRISE Wellington Lufthavn
10
00
10
00
BOCUBO Biludlejning

ENTERPRISE Wellington Lufthavn

Bedste udlejningsbiler i Wellington Lufthavn (WLG), New Zealand. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

ENTERPRISE Wellington Lufthavn

ENTERPRISE biludlejning i Wellington Lufthavn

Wellington Lufthavn biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra Enterprise i Wellington Lufthavn blev gennemgået af mere end + kunder med en bedømmelse på 0/10. Den billigste bil fra Enterprise i Wellington Lufthavn er Mitsubishi ASX i SUV biludlejningsklassen. Dens pris er kun 49,86 € pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra Økonomi biludlejningsklassen i Wellington Lufthavn og af SUV biludlejningsklassen i New Zealand. Den billigste Økonomi bil fra Enterprise i Wellington Lufthavn er Hyundai i20 til 73,88 € pr. dag. Den billigste SUV bil fra Enterprise i Wellington Lufthavn er tilbydes af Mitsubishi ASX til 49,86 € pr. dag.

  Hertz Car Hire er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Wellington Lufthavn med en gennemsnitlig score på 8.4/10 baseret på mere end 100+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Hertz Car Hire er Toyota Corolla fra Kompakt biludlejningsklassen til 41,22 € pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i New Zealand, som er SUV, den billigste bil fra Hertz Car Hire i Wellington Lufthavn er Toyota Rav4, prissat til 52,43 € pr. dag.

  Den billigste Økonomi-bil i Wellington Lufthavn tilbydes af ACE Rental Cars (bedømt til 7.6/10 af 1000+ kunder), og den billigste bil, der ses i denne gruppe fra sælgeren, er Mazda Demio prissat til 20,43 € pr. dag.

  Den billigste SUV-bil tilbydes af samme sælger: ACE Rental Cars. Bilen er Toyota Rav4, som er prissat til 49,21 € pr. dag.

  Den billigste lejebil i Wellington Lufthavn er Mazda Demio fra ACE Rental Cars. Dens pris er kun 20,43 € pr. dag. ACE Rental Cars er blevet anmeldt af mere end 1000+ kunder med en gennemsnitlig score på 7.6/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om ENTERPRISE i Wellington Lufthavn

ENTERPRISE
Info & Kontakter
Firmanavn: Enterprise
Adresse: STEWART DUFF DRIVE, RONGOTAI, WELLINGTON, 6022
Telefon: 43808914
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Afhentning i lufthavnen — Biludlejeren har en skranke i selve lufthavnsterminalen.

ENTERPRISE biludlejningspriser i Wellington Lufthavn

Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Enterprise
Enterprise
fra 74 € fra 50 €
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
fra 20 € fra 33 € fra 48 € fra 49 €
Go-Rentals
Go-Rentals
fra 24 € fra 134 € fra 34 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 34 € fra 45 € fra 57 € fra 48 €
Europcar
Europcar
fra 50 € fra 67 € fra 233 € fra 69 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 69 € fra 77 € fra 50 € fra 74 €
Ezi Car Rental
Ezi Car Rental
fra 30 € fra 138 € fra 54 €
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
fra 37 € fra 47 € fra 49 €
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
fra 58 € fra 91 € fra 72 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 47 € fra 79 € fra 52 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 123 € fra 41 € fra 126 € fra 87 €
Scotties Car Rentals
Scotties Car Rentals
fra 43 € fra 80 €
Alamo
Alamo
fra 39 €
Aerodrive
Aerodrive
fra 38 € fra 44 € fra 81 € fra 52 €

ENTERPRISE biludlejningssteder i nærheden af Wellington Lufthavn

ENTERPRISE biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Wellington Lufthavn

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejningssteder i nærmeste byer

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Wellington Lufthavn Få billige priser for ENTERPRISE biludlejning