CARFREE Poznan Lentoasema Lawica

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

CARFREE Poznan Lentoasema Lawica

Paras vuokra-auto Poznan Lentoasema Lawica (POZ), Puola. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

CARFREE Poznan Lentoasema Lawica

Pakettiauton CARFREE Poznan Lentoasema Lawica

CARFREE kohteessa Poznan Lentoasema Lawica
CARFREE
CARFREE
7.1
/10
Todella hyvä
7.1
/10
Rahalle vastinetta
7.5
/10
Puhtaus
6.8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
6.7
/10
Auton hakeminen
7.2
/10
Auton jättäminen
Perustuu 50+ asiakasarvosteluun

Poznan Lentoasema Lawica autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Carfree -autovuokraamoita kohteessa Poznan Lentoasema Lawica arvosteli 50+ asiakasta arvosanalla 7.1/10. Halvin auto Carfree -vuokraamolta kohteessa Poznan Lentoasema Lawica oli Fiat 500 Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 24,55 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Pienikokoinen -luokasta Puolassa. Halvin Pienikokoinen -luokan auto Carfree -vuokraamolta kohteesta Poznan Lentoasema Lawica on Renault Megane hintaan 25,63 $ päivässä.

  Hertz Car Hire -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Poznan Lentoasema Lawica keskimääräisellä arvosanalla 9.4/10, joka perustuu 1000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Hertz Car Hire on Kia Picanto Mini -luokasta 26,99 $/päivä.

  Puola:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamoilta kohteessa Poznan Lentoasema Lawica on Ford Focus, hinnalla 32,92 $/päivä

  Halvin Pienikokoinen -luokan auto Green-Motion -vuorkaamolta (5.6/10 arvosana 1000+ asiakkaalta). Auto on Volkswagen Golf, hintaan 28,68 $/päivä.

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Volkswagen Golf. Sen hinta on alkaen 30,91 $/päivä Global-Rent-A-Car -vuokraamolta, jonka arvostelu on 6.4/10, 1000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Poznan Lentoasema Lawica on Toyota Yaris Enterprise -vuokraamolta. Sen hinta on vain 14,63 $/päivä. Enterprise -vuokraamon arvosteli 100+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.8/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa CARFREE -autoista kohteessa Poznan Lentoasema Lawica

CARFREE
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Carfree
Osoite: BUKOWSKA 285, Poznan
Puhelinnumero: 48794500550
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 7.1/10, mikä on Todella hyvä

CARFREE-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Poznan Lentoasema Lawica

CARFREE-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Poznan Lentoasema Lawica

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Poznan Lentoasema Lawica. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä CARFREE