BUDGET Nisin Lentoasema
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

BUDGET Nisin Lentoasema

Paras vuokra-auto Nisin Lentoasema (INI), Serbia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

BUDGET Nisin Lentoasema

BUDGET-autovuokraus kohteessa Nisin Lentoasema

BUDGET kohteessa Nisin Lentoasema
BUDGET
BUDGET
7.4
/10
Todella hyvä
5.7
/10
Rahalle vastinetta
9.2
/10
Puhtaus
7.3
/10
Palvelu vuokraustiskillä
7.2
/10
Auton hakeminen
7.9
/10
Auton jättäminen
Perustuu 100+ asiakasarvosteluun

Nisin Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Budget Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Nisin Lentoasema arvosteli 100+ asiakasta arvosanalla 7.4/10. Halvin auto Budget Car Rental -vuokraamolta kohteessa Nisin Lentoasema oli Renault Clio Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 18,61 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Serbiassa. Halvin Säästö -luokan auto Budget Car Rental -vuokraamolta kohteesta Nisin Lentoasema on Renault Clio hintaan 18,61 $ päivässä.

  SurPrice Car Rentals -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Nisin Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 9.4/10, joka perustuu 50+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo SurPrice Car Rentals on Fiat Panda Mini -luokasta 26,88 $/päivä.

  Serbia:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto SurPrice Car Rentals -vuokraamoilta kohteessa Nisin Lentoasema on Volkswagen Polo, hinnalla 27,20 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Citroen C3. Sen hinta on alkaen 19,96 $/päivä AVIS Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 5.4/10, 250+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Nisin Lentoasema on Toyota Aygo InterRent -vuokraamolta. Sen hinta on vain 10,23 $/päivä. InterRent -vuokraamon arvosteli 100+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.3/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa BUDGET -autoista kohteessa Nisin Lentoasema

BUDGET
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Budget Car Rental
Osoite: Aerodrom Konstantin Veliki Nis, Nis, 18000
Puhelinnumero: 381600283438
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 7.4/10, mikä on Todella hyvä

BUDGET-autovuokraushinnat kohteessa Nisin Lentoasema

Mini
Mini
car_groups.
car_groups.
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 31 $ alkaen 19 $ alkaen 84 $
InterRent
InterRent
alkaen 10 $ alkaen 18 $ alkaen 56 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 16 $ alkaen 20 $ alkaen 46 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 21 $ alkaen 25 $ alkaen 114 $ alkaen 51 $
Green-Motion
Green-Motion
alkaen 21 $ alkaen 35 $ alkaen 63 $
Europcar
Europcar
alkaen 28 $ alkaen 59 $ alkaen 30 $ alkaen 66 $ alkaen 72 $ alkaen 37 $ alkaen 54 $ alkaen 67 $
SurPrice Car Rentals
SurPrice Car Rentals
alkaen 27 $ alkaen 27 $ alkaen 131 $ alkaen 85 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 21 $ alkaen 22 $ alkaen 129 $ alkaen 88 $ alkaen 81 $ alkaen 60 $
Firefly
Firefly
alkaen 22 $ alkaen 24 $

BUDGET-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Nisin Lentoasema

BUDGET-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Nisin Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Nis 4.03 km / 2.51 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Nisin Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä BUDGET